Головна Новини Зірки персона Популярний російський телеведучий назвав свій головний страх
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний російський телеведучий назвав свій головний страх

Володимир Познер боїться осліпнути у свої 90 років.

13 вересня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Російський ведучий і журналіст Володимир Познер, у свої 90 років, поділився своїми страхами в інтерв'ю для російського журналу Forbes. Він зізнався, що найбільше боїться осліпнути та втратити розум. Познер зазначив, що йому складно уявити своє життя в темряві, і він не хотів би жити, не усвідомлюючи свого божевілля, перебуваючи під наглядом і вважаючи себе нормальним, тоді як інші вважатимуть його божевільним.

Популярний російський телеведучий назвав свій головний страх

Володимир Познер (фото з відкритих джерел)

Ведучий також зазначив, що, хоча він двічі боровся з раком, цей страх його не турбує так, як інші. Серед інших страхів Познера — страх перед акулами, який, за його словами, був присутній у нього завжди, незалежно від віку.

"Я боюся осліпнути, я не уявляю, як я буду жити у світі сліпим. Я боюся збожеволіти, не знаючи, що я збожеволів: мене кудись відведуть і замкнуть. Я буду думати, що я нормальний, а всі вважатимуть, що я божевільний — ось цього я боюся, є такий страх. У мене був рак двічі: не боюся. А ось цього боюся, і боявся давно — не тому, що мені 90 років, а мене це давно лякало. Я боюся акул, як ви знаєте, незалежно від віку", — каже він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у популярного російського журналіста діагностували важку хворобу Пропагандистські ЗМІ повідомили, що відомого російського ведучого і журналіста Володимира Познера госпіталізовано з діагнозом рак, зокрема злоякісну епітеліому шкіри. Згідно з даними ресурсу "Стархіт", 90-річний телеведучий вже почав проходити процедуру хіміотерапії. Проте дружина Познера спростувала цю інформацію, назвавши новину про важку недугу свого чоловіка брехнею.
 Варто зазначити, що Володимир Познер раніше вже двічі боровся з раком — простати і кишечника, і зараз знаходиться у ремісії.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини