Головна Новини Зірки персона Популярний співак заборонив одному з кандидатів в президенти США використовувати його пісні
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний співак заборонив одному з кандидатів в президенти США використовувати його пісні

Вівек Рамасвамі заявив, що віддав би Росії окуповані українські території.

29 серпня 2023, 20:50
Поділіться публікацією:

Американський співак  Емінем поставив вимогу, аби  один з потенційних та скандальних  кандидатів на президентську посаду в  Сполучених Штатах, це мультимільйонер Вівек Рамасвамі, не використовував  його  пісні   в ході власної передвиборної кампанії.

Популярний співак заборонив одному з кандидатів в президенти США використовувати його пісні

Емінем (фото з відкритих джерел)

Як  інформує The Telegraph, музичний ліцензіар BMI, що  проводить захист авторських прав,  в повідомленні від 23 серпня проінформував Рамасвамі, що тепер не буде ліцензувати музичні композиції цього відомого американського репера, щоб в  подальшому їх використовувати в передвиборчих заходах   цього висуванця від Республіканської партії.

"BMI отримав повідомлення від Маршалла Б. Метерза, III, більш відомого як Емінем. Він проти використання кампанією Вівека Рамасвамі музичних композицій Емінема та вимагає від BMI видалити всі роботи Емінема з угоди", — написано в тексті  листа.

Разом з тим, за словами представників, що займаються  передвиборною кампанією Рамасвамі, вони здійснять  вимогу зупинити використання музичних композицій згаданого американського репера.

До слова,  кандидат від республіканців  Рамасвамі  зараз активно  робить піар, використовуючи  треки Емінема. Відеоролик, на якому американський  політик  виконав пісню Емінема "Lose Yourself"  під час ярмарку в  штаті Айова, вже ж вірусним у соцмережах.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один кандидат у президенти США пообіцяв "віддати" Росії українські території. Один із претендентів на пост президента США від Республіканської партії Вівек Рамасвамі заявив, що визнає окуповані території України російськими, а також заблокує шлях України до НАТО у разі перемоги на виборах. Про це представник Республіканської партії написав у своїй колонці. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини