Головна Новини Зірки персона Популярний співак заявив, що не користується телефоном майже 10 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний співак заявив, що не користується телефоном майже 10 років

Ед Ширан відмовився від мобільного телефону. Британський співак розповів про альтернативу, яку використовує для спілкування.

13 червня 2024, 13:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський співак Ед Ширан розповів, що відмовився від мобільного телефону у 2015 році. За його словами, він втрачав зв'язок з реальністю через постійне спілкування з багатьма людьми телефоном. 

Популярний співак заявив, що не користується телефоном майже 10 років

Англійський співак Ед Ширан. Фото з відкритих джерел

В епізоді ток-шоу Therapuss ведучий Джейк Шейн планував обмінятись мобільними номерами з Едом Шираном, однак британський співак відповів, що "немає номера", тому надав йому свою електронну пошту.

33-річний співак розповів, що з 15 років мав один і той же номер і накопичив у телефоні понад 10 тис. контактів. За його словами, люди постійно йому писали, і він підтримував контакт з багатьма.

"Я відчуваю, що коли справа доходить до телефону, усі очікують, що ви відповісте негайно, і якщо ви не відповідаєте, це нечемно. Іноді ми просто не встигаємо відповісти, але коли ми нарешті відповідаємо, інші теж відповідають, і раптом ми беремо участь у приблизно 40 діалогах одночасно", — говорить Ширан.

Співак пояснив, що витрачав багато часу на спілкування через телефон, тому вирішив від нього позбутись у 2015 році і відтоді не використовує мобільний пристрій, який замінив на iPad.

"Я просто втрачав зв’язок з реальністю, тому позбувся свого телефону, купив iPad і переніс усе спілкування на електронну пошту, де я відповідаю раз на тиждень", — розповів Ед Ширан.

Ед Ширан - англійський співак, автор пісень та гітарист. У 2017 вийшла його пісня Shape of You, яка тривалий час перебувала у топі найпопулярніших відео на YouTube. Станом на листопад 2024 рік ця пісня має понад 6 млрд переглядів. У 2022 році Ед Ширан записав пісню 2step з українським гуртом "Антитіла".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо зізнався, що не користується мобільним телефоном.

Також "Коментарі" писали про 10 найдорожчих телефонів у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини