Головна Новини Зірки персона Посварилися через війну: російську актрису побив бойфренд з України (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Посварилися через війну: російську актрису побив бойфренд з України (ФОТО)

Між парою часто виникали сварки, але нещодавно все дійшло до бійки

12 липня 2023, 23:20
Поділіться публікацією:

За словами російської  актриси  Катерини Виноградової, яка  грала в серіалі "Інтерни",  її побив бойфренд. За  інформацією  російських ЗМІ, вона зустрічалась з 44-річним  киянином майже   рік, разом вони  побували на Балі.

Посварилися через війну: російську актрису побив бойфренд з України (ФОТО)

Катерина Виноградова (фото з відкритих джерел)

Все  відбулось в  день народження  Виноградової. Зірка  організувала вечірку, покликала  своїх друзів. Святкували   в котеджі друга актриси, що  теж прилетів на острів з Росії.  В розпал святкування  її обранець  кудись подівся.

Бойфренд  Катерини  пішов на віллу, яку вони разом орендували. Виноградова  каже, що він запідозрив  зірку у  зраді. В будинку влаштував погром, бо ніби   там переконався у підозрах.   Як тільки Виноградова повернулась на віллу, закохані почали  сваритись.

Тепер Виноградова   розповідає, що  співмешканець  її сильно полупцював. Вона нібито проснулась і побачила, що лежить в калюжі крові. Вона  вийшла у Stories і  оприлюднила синці на обличчі.  Тепер каже, що  киянин  був у "п'яних галюцинаціях".

Разом з тим,  подруги актриси  прокоментували ситуацію.  Вони  кажуть, що  вона сильно сварилась  з бойфрендом-українцем,  причина – війна  і політика. Як кажуть подруги, між ними  часто були   скандали.

Зірці  32 роки. Вона знімалась  у відомих  серіалах, таких як "Інтерни", "Зради" та інші.  Тепер Катерина Виноградова   проживає  на Балі і  говорить про  себе, що вона  "психолог, натхненник і провідник". 

Посварилися через війну: російську актрису побив бойфренд з України (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили. Кіноактриса Оксана Сташенко  запам’яталась  українцям, бо грала ролі  в багатьох серіалах  і фільмах,  таких  як — "Повернення Мухтара". Як  інформують російські  видання,   росіянка  підтримує  криваву війну на території нашої країни, і заявляє, що українські  актори ніби її зрадили. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини