Головна Новини Зірки персона Потап розповів про страшну аварію, в яку потрапила Каменських
commentss НОВИНИ Всі новини

Потап розповів про страшну аварію, в яку потрапила Каменських

Настя Каменських і її колишній хлопець дивом вижили

26 липня 2020, 09:45 comments5587
Поділіться публікацією:

Український виконавець та продюсер Потап розкрив моторошні деталі аварії, в яку потрапила його кохана Настя Каменських кілька років тому. Про це він повідомив у програмі "Іспит", яку веде Маша Єфросиніна на YouTube.

Потап розповів про страшну аварію, в яку потрапила Каменських

Потап зізнався, що ДТП, в якому Настя Каменських дивом вціліла, серйозно вплинуло на її ставлення до життя. Вона навчилася бачити цінність життя, тому намагається завжди бути на позитиві і не звертає увагу на негативні коментарі та інший хейт в свою сторону.

Український виконавець розповів, що співачка разом зі своїм колишнім хлопцем Володимиром Дятловим та його родиною їхала з Києва до Миколаєва на свято. Їх машина потрапила в жахливу ДТП, в якій загинули батьки і сестра екс-бойфренда Каменських. Сама артистка і Володимир дивом залишилися живі. Співачка вилетіла з авто, яке перекинулося вісім разів, вибивши скло головою. У неї був струс мозку і травма лівої ноги.

На думку Потапа, ця трагедія дуже змінила долю Каменських. Після події вона написала пісню "Ти пішла", присвятивши її людям, яких втратила в цьому ДТП.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як співачка Настя Каменських мотивує свого чоловіка Потапа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини