Головна Новини Зірки персона Повістку отримав, але до ЗСУ не пішов: популярний актор відповів, чому він не пішов на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Повістку отримав, але до ЗСУ не пішов: популярний актор відповів, чому він не пішов на фронт

Актор Тарас Цимбалюк переживає через закиди з приводу того, що він не на фронті

11 серпня 2024, 22:40
Поділіться публікацією:

 Актор Тарас Цимбалюк, відомий за серіалом "Кріпосна", прокоментував критику, яку отримує через те, що не воює на фронті у складі Сил оборони України, незважаючи на отриману повістку. Під час подкасту з блогеркою Аліною Шаманською він зазначив, що дійсно стикається з чималою кількістю критики на свою адресу, проте вже не звертає на це уваги.

Повістку отримав, але до ЗСУ не пішов: популярний актор відповів, чому він не пішов на фронт

Актор Тарас Цимбалюк (фото з відкритих джерел)

Цимбалюк підкреслив, що займається збором коштів для військових, закриває благодійні збори та виступає разом з театральною трупою, щоб відволікти людей від жахливих реалій війни. Він навів приклад, коли трупа приїхала з виставою до Дніпра, де нещодавно відбулися прильоти. Місцеві жителі подякували їм за те, що приїхали з постановкою "Кайдашева сім'я", яка допомогла людям перезавантажитися і посміятися, незважаючи на складні обставини. Цимбалюк наголосив, що всі зароблені кошти від виступів передаються військовим.

Актор також зізнався, що закиди дійсно його турбують, проте він вважає, що не всі чоловіки повинні бути на передовій. Він зазначив, що частина людей має залишатися в тилу для виконання інших важливих завдань.

"Є люди, які дуже категоричні, поверхневі. Вони вважають, що всі чоловіки в Україні мають піти на передову. Вони не розуміють, чим це закінчиться, якщо це дійсно станеться, хоча це неможливо. Я вже мовчу про те, що немає жодної війни у світі, де служили б усі чоловіки. Це неможливо з точки зору логістики, організаційних моментів, військового менеджменту", – підкреслив Тарас Цимбалюк.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що блогер Спартак Субота зізнався, що робитиме, якщо отримає повісткуНещодавно Спартак Субота, відомий український блогер, чиє ім'я асоціюється з низкою скандалів, висловився про свої наміри щодо служби у Збройних Силах України. Субота підкреслив, що хоч і не має страху перед перспективою військової служби, найближчим часом приєднуватися до військових не планує.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини