Головна Новини Зірки персона "Повний треш": артист балету, який мріяв про Росію, виступив у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

"Повний треш": артист балету, який мріяв про Росію, виступив у Києві

Українці прийшли в шок від через виступ Клемана Гійома

29 січня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

 Танцівник французького балету Клеман Гійом, який  завершив навчання  в Академії балету в Нідерландах,  тепер виступає з балетом Національної опери України. 

 "Повний треш": артист балету, який мріяв про Росію, виступив у Києві

Французький танцюрист Клеман Гійом (фото з відкритих джерел)

26 січня він виступав  у виставі "Сифільда", яку ставили в  українській столиці. На сайті Національної опери його назвали  "запрошеним художником".

 ”Повний треш”: артист балету, який мріяв про Росію, виступив у Києві - фото 2

Слід наголосити, що  танцівник з Франції  раніше  мріяв  танцювати в Росії, про це він   казав, даючи інтерв'ю. В  2022 році він таки виступав в  РФ і  розхвалював  державу, що   знищує українських громадян  та  наші міста.

"Упевнений, що найкращі танцівники — росіяни. Танцювати перед знаменитими артистами — щастя і везіння. Ніяких страхів не відчував, я — артист балету, і мріяв потрапити в Росію на конкурс. Ця головна мета мене вела", — розповів Гійом.

  • "Щось я перестав розуміти. Національна опера України ставить лібрето за участю типа, який у травні 2022 року їздив до Росії і розповідає, яка прекрасна і чудова російська культура? І все це в Києві?"
  • "Гірше тільки те, що солісти Національного театру опери та балету створили трупу Grand Kyiv Ballet і їздять на гастролі з "Лебединим озером", популяризуючи російську культуру і вважаючи, що це ок"
  • "Це повний треш. Вони його мінімум в три вистави запхали в найближчі два тижні. І це при тому, що їхні співробітники на фронті, а одного р*сня взагалі вбила"
 ”Повний треш”: артист балету, який мріяв про Росію, виступив у Києві - фото 3
Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор і фанат Путіна зробив божевільну заяву про знищення України. Путініст з РФ, відомий  артист  Іван Охлобистін  відповідаючи на питання журналістів, дав зрозуміти  як  сильно Російська Федерація  побоюється України.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини