Головна Новини Зірки персона «Поза політикою»: Володимиру Зеленському відмовили у виступі з промовою на фіналі Євробачення
commentss НОВИНИ Всі новини

«Поза політикою»: Володимиру Зеленському відмовили у виступі з промовою на фіналі Євробачення

Організатори "Євробачення-2023" позбавили президента України можливості достукатися до світової спільноти, через виступ у фіналі пісенного конкурсу, який відбудеться 13 травня в Ліверпулі. Зеленському відмовили у промові

12 травня 2023, 10:10
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на The Times.

«Поза політикою»: Володимиру Зеленському відмовили у виступі з промовою на фіналі Євробачення

Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

За словами організаторів, Євробачення – це шоу, що керується суворими правилами й принципами. Тим паче, воно має розважальний характер. Тому, перебуває поза політикою.

"Цей принцип забороняє можливість робити політичні чи інші подібні заяви в межах конкурсу", – сказав він.

Разом з тим, переговори щодо ймовірної промови Володимира Зеленського ще тривають. До прикладу, британський ексміністр культури Лорд Вейзі не погоджується з позицією організаторів пісенного конкурсу, пишуть іноземні ЗМІ.

"Не варто ховатися від подій, на тлі яких проходить конкурс", — зауважив ексміністр культури.

Главі української держави не дали виступити і на церемонії вручення "Оскара", що проходила 13 березня. Виступ Зеленського включили до програми, але в підсумку – він отримав відмову. Така позиція організаторів  Євробачення спостерігається не вперше. На минулорічній церемонії Євробачення Зеленський теж не виступав. Тоді, в Україні це сприйняли як "лицемірство".

Як нагадаємо, "Коментарі" писали, —  Учасники другого півфіналу Євробачення-2023: порядок виступів 16 учасників з різних країн змагатимуться у другому півфіналі пісенного конкурсу Євробачення-2023 за місце у його фінальній частині.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Хто переможена Євробаченні-2023: нові прогнози букмекерів Згідно "свіжих прогнозів" український гурт TVORCHI з англомовним треком Heart of Steel — у п’ятірці лідерів міжнародного конкурсу. Ще кілька місяців тому Україні пророкували перемогу у співочому конкурсі. Проте, сьогодні шанси на першість – дещо впали.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 травня 2023, 09:38

Він і там хотів розповсюджувати ворожнечу - ех, такий талант головнокорумповувача пропадає. Ну нічого, зате його світлини стають все більш краше та краше і все більше та більше переконують в могутності Карлуши. Треба опрацювати стиль витягнутої, вказуючої руки, як у Леніна і Кимів або голий торс на коні, як у Путіна або з зеленою книгою, як у Каддафі. А можна продовжувати ось так, просто і мінімалістично, як у Чаушеску.


Новини