Головна Новини Зірки персона Пожежа у будинку канадської зірки: актриса Катерина Скорсоне дивом врятувала себе та дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа у будинку канадської зірки: актриса Катерина Скорсоне дивом врятувала себе та дітей

Лихо у зірковій сім’ї: канадська знаменитість поділилася трагічною історією, з особистого життя

4 квітня 2023, 13:30
Поділіться публікацією:

Одного вечора, у сімї канадської актриси — Катерини Скорсоне, котра проживає із трьома доньками та домашніми улюбленцями трапилося лихо. Біда взялася нізвідки –  їхню оселю охопила густа хмара диму та полум’я. Це трапилося тоді, колі жінка  мала вкласти дітей спати, і готувала їх до купання — пригадала знаменитість, у своєму інстаграмі, пишуть "Коментарі".

Пожежа у будинку канадської зірки: актриса Катерина Скорсоне дивом врятувала себе та дітей

У Катерини Скорсоне декілька місяців тому вщент згорів будинок

"Коли я  подивилася в коридор, хмара густого чорного диму вже утворилася і заповнювала мій будинок. Один факт про пожежі — вони відбуваються швидко. У мене було близько двох хвилин, щоб вивести своїх трьох дітей з дому, і ми вийшли з дому, не одягнувши нічого, крім взуття", — зазначила  Скорсоне.

Побачивши полум’я, жінка одразу кинулася рятувати доньок. Одна з них, страждає синдромом Дауна.

 "Ми вибралися. І за це я безмежно вдячна", — додала актриса.

Та, попри те, що її родина залишилася, в буквальному сенсі "без даху над головою", дуже близько до серця Скорсоне сприйняла інше.

"Серце розривається, ми втратили чотирьох наших домашніх улюбленців, ми все ще живемо з цією втратою, але нам пощастило,  що ми взагалі їх полюбили", — написала Катерина Скорсоне.

Вкінці допису жінка підсумувала, що дуже дякує спільноті, друзям, котрі надсилали її дітям іграшки, одяг та книги. Це єдине, що має значення, сказала Катерина.

Нагадаємо, "Коментарі" писали,  що Джолі упіймали "на гарячому" з чоловіком українки. Їй приписали роман, після походу до ресторану. Всесвітньо відому актрису Анджеліну Джолі помітили у компанії з американським мільярдером. Ним виявився — Девід Майєр де Ротшильд, чоловік, одружений з українкою — Кариною Кейко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини