Головна Новини Зірки персона Позіціонував себе як український актор: ще одна знаменитість "перевзулася" та пішла до пропагандистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Позіціонував себе як український актор: ще одна знаменитість "перевзулася" та пішла до пропагандистів

Актор Петро Риков багато працював в Україні

13 березня 2024, 23:15 comments1004
Поділіться публікацією:

Кіноактор з Росії  Петро Риков, який  досить довго грав ролі  в українських серіалах "Ніщо не трапляється двічі", "Сімейний портрет", "Любов матері" та в багатьох інших, тепер  виконує  головну роль у новому  російському пропагандистському серіалі.

 Позіціонував себе як український актор: ще одна знаменитість "перевзулася" та пішла до пропагандистів

Петро Риков (фото з відкритих джерел)

При цьому, раніше він заявляв про  себе, як російського  та українського актора. Але  після  початку повномасштабної війни Риков відомий, як активний прихильник кремлівської  політики та не  виступає  проти війни РФ  на території  України. Про це  інформує  журналістка Аліна Доротюк у своєму Telegram-каналі.

"Випадково натрапила на трейлер нового пропагандистського серіалу "10 днів до весни". І що я бачу — актор, який фактично побудував усю свою "ситу карʼєру" в Україні і жив тут до повномасштабного вторгнення, раптом грає одну з головних ролей у такому пропагандистському л*йні. І як зʼясувалося: вже й підтримує путінський режим", — пише  Доротюк. 

Раніше 42-річний артист Петро Риков часто  бував на зйомках в Україні. Під час  інтерв'ю в 2021 році він  сказав, що Київ — це прекрасне місто, яке подарувало йому чимало знайомств та зустрічей з цікавими людьми.

"Це тепер мої друзі та однодумці, з якими я можу зустрітися, поговорити, випити чи сперечатися. Такою радістю я зобов'язаний гарному та живому місту Києву", — казав  Риков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один російський актор "перевзувся" та повіз на Донбас гуманітарку окупантів. Популярний   стендап-комік з РФ Олександр Незлобін, що відразу осудив  війну, розв'язану  Путіним, та залишив  країну-агресорку, висловивсь, як "перевзувся" його  давній знайомий ‒ актор Павло Дерев'янко. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини