Головна Новини Зірки персона Прикрила груди намистом: вбрання Белли Хадід стало сенсацією (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикрила груди намистом: вбрання Белли Хадід стало сенсацією (ФОТО)

Модель Белла Хадід здивувала своїм вбранням на Каннському фестивалі, ставши однією з найбільш обговорюваних гостей заходу

12 липня 2021, 14:20 comments1996
Поділіться публікацією:

24-річна американська супермодель Белла Хадід привернула до себе увагу своїм неординарним вбранням, в якому пройшлася по червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Чому її образ став одним із найбільш обговорюваних?

Прикрила груди намистом: вбрання Белли Хадід стало сенсацією (ФОТО)

Белла Хадід | Фото: Andreas Rentz | Getty Images

Відомо, що з 6 по 17 липня в курортному місті Канни (Франція) проходить міжнародний кінофестиваль, на який з'їхалися світові знаменитості, щоб блиснути своїми розкішними вбраннями. Однією з гостей стала американська зірка Белла Хадід, яка здивувала публіку своєю відвертою сукнею.

Для виходу у світ супермодель обрала сукню-футляр чорного кольору з глибоким вирізом, який повністю оголив її груди, але знаменитість прикрила цю частину тіла намистом із позолоченої латуні у вигляді судинної сітки людських легенів. Цю прикрасу створив креативний директор бренду Schiaparelli Даніель Роузберрі.

Свій образ Белла доповнила босоніжками на підборах, масивними сережками та перснем, а волосся зібрала в пучок, зробивши виразний макіяж.

Прикрила груди намистом: вбрання Белли Хадід стало сенсацією (ФОТО) - фото 2

Фото: Getty Images

До слова, на відкритті Каннського фестивалю Белла також прийшла у гарному вбранні. Так, на ній була чорно-біла сукня з довгим шлейфом із прозорого тюлю, який ідеально підкреслював її струнку фігуру.

Нагадаємо, що одна з найкрасивіших жінок світу Белла Хадід розбурхала фанатів селфі в яскравому літньому і відкритому образі. Ця дівчина вміє підкреслювати свою фігуру в будь-якому вбранні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська топмодель Белла Хадід, перебуваючи вдома на карантині, вирішила поекспериментувати зі своїм волоссям. Взявши в руки ножиці, знаменитість обстригла собі чубчик, а результати свого "перевтілення" опублікувала в соціальній мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини