Головна Новини Зірки персона Приватний пляж і причал з яхтами: розкішну віллу Олі Полякової показали на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Приватний пляж і причал з яхтами: розкішну віллу Олі Полякової показали на відео

Маєток розміщений в гарній зеленій зоні, неподалік затопленого Гусинського храму

28 вересня 2021, 20:44
Поділіться публікацією:

Популярна естрадна виконавиця Ольга Полякова є власницею великої елітної квартири в самому центрі столиці неподалік Національного банку. Ще естрадна зірка є господинею у заміському маєтку на березі Дніпра. Журналісти каналу "KyivLive" зняли репортаж про те, як зводився розкішний маєток виконавиці.

Приватний пляж і причал з яхтами: розкішну віллу Олі Полякової показали на відео

Володіння Полякової показали на відео (фото з відкритих джерел)

Він розташований у 80 км від Києва. Зводив і проєктував його підприємець Вадим Буряковський – чоловік осяйної блондинки. Маєток розміщений в гарній  зеленій зоні, неподалік затопленого Гусинського храму.

Тут є все, що потрібно для елітного відпочинку – індивідуальний пляж. Поруч стоять дві гарні яхти.

Біля вілли обладнано причал для човнів, є місце, щоб пришвартувати  елітні яхти.

Тут ще побудували басейн, облаштували  бухту. Також господарі утримують город і доглядають за свійськими тваринами. Родина тримає чимало кіз, їх налічується  понад три десятки, є і коні.

Співачка, виявляється, вміє і любить працювати на землі, вирощує свої овочі до столу і для домашньої консервації, а з козячого молока готує смачний сир з пліснявою.

Сам придніпровський маєток дерев'яний. Котедж двоповерховий, з двома входами. Минулого року за ініціативою господині, котедж добудували. З’явилося ще три кімнати, велика тераса та окремий вхід. Тепер тут  самостійно мешкає матір виконавиці.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Полякова показала себе "без фотошопу" і розсмішила шанувальників. Популярна українська артистка Ольга Полякова любить радувати шанувальників новими яскравими фотографіями, демонструючи свою підтягнуту фігуру. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини