Головна Новини Зірки персона Про неї говорить увесь світ: хто така Hawk Tuah Girl
commentss НОВИНИ Всі новини

Про неї говорить увесь світ: хто така Hawk Tuah Girl

21-річна американка стала зіркою інтернету завдяки двом словам. Що відомо про феномен Hawk Tuah Girl.

14 липня 2024, 16:10 comments2643
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Усього два слова, а точніше двох звуків вистачило, щоб про 21-річну дівчину заговорив весь світ. Вона здобула неймовірну славу, коли в короткому відео сказала "Hawk Tuah", що можна перекласти як "ха тьфу", тобто звук плювання. Хто така Hawk Tuah Girl, яка стала феноменом та справжнім мемом.

Про неї говорить увесь світ: хто така Hawk Tuah Girl

Гейлі Велч стала інтернет-знаменитістю завдяки короткому відео. Фото з відкритих джерел

Історія дівчини Hawk Tuah Girl почалась 11 червня. Двоє авторів каналу Tim and Dee TV гуляли містом Нешвілл та запитували на камеру перехожих: "Який рух у ліжку зводить чоловіків з розуму?". В один момент це питання поставили двом дівчатам, і 21-річна Гейлі Велч несподівано відповідає: "Ви повинні дати їм це "Hawk Tuah" і плюнути на цей!".

Ця відповідь моментально зробила Гейлі Велч популярною. Відео за першу добу переглянуло понад мільйон людей, а дівчина стала зіркою в інтернеті. Її запис, рімейки та меми побачили сотні мільйонів людей у TikTok, Instagram та на платформі X. В Україні здобули популярність відео, де Hawk Tuah Girl робить свій характерний рух, а після цього вибухає російська військова техніка. В мережі дівчиною одразу почали цікавитись та гуглити, хто така Hawk Tuah Girl? 

Під мемом Hawk Tuah Girl виявилась 21-річна дівчина, на ім'я Гейлі Велч з Белфаста. Дівчина дізналась про свою популярність о другій ночі, коли прокинулась, щоб зібратись на роботу на завод з виготовлення пружин. Гейлі недовго вагалась та одразу звільнилась з роботи.

Гейлі Велч вирішила скористатись швидкою популярністю, створила сторінки в соціальних мережах, з’явилась в подкасті та започаткувала власний бізнес. Менш ніж за місяць після легендарного відео Hawk Tuah, Гейлі якості спеціального гостя була запрошена на концерті зірки кантрі-музики Зака Браяна. Того ж дня дівчина зустрілась з легендою НБА Шакілом О'Нілом. Вона підписала контракт з компанією The Penthouse, яка допоможе керувати її профілями в соціальних мережах.

Гейлі Велч запустити власну лінію товарів, наприклад кепки чи футболки з написом Hawk Tuah. Дівчина зауважила, що не планує публікувати своє обличчя на мерчі, а зосередиться на фразі, яка зробила її популярною.

Крім слави та грошей, Гейлі Велч також розповіла про негатив. За її словами, папараці постійно чекають її біля будинку. Дехто запитує про створення сторінки на платформі з контентом для дорослих, а інші її "фанати" роблять дуже незвичайні пропозиції, наприклад, хочуть купити її слину за величезні гроші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про школярку з України, яка завдяки 16-секундному відео стала зіркою інтернету.

Також "Коментарі" писали про заяву найпопулярнішого ютубера світу взяти участь у виборах. Він назвав одну умову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини