Головна Новини Зірки персона Психіатру Марадони висунули звинувачення в смерті футболіста
commentss НОВИНИ Всі новини

Психіатру Марадони висунули звинувачення в смерті футболіста

Стаття, за якою обвинувачується вузький фахівець, не оприлюднюється

2 грудня 2020, 00:07
Поділіться публікацією:

Аргентинські правоохоронні органи, розслідуючи обставини передчасної смерті всесвітньо відомого футболіста Дієго Марадони, провели слідчо — розшукові заходи в житлі та в офісі його психіатра Агустіни Косачової. Крім того, медик є однією з тих, хто звинувачується в заподіянні смерті футболістові, але підстави для затримання і взяття під варту у представників прокуратури, за словами правозахисників Косачової, відсутні.

Психіатру Марадони висунули звинувачення в смерті футболіста

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що двадцять п'ятого листопада цього року помер легендарний аргентинський футболіст, тренер збірної Аргентини Дієго Марадона. Всесвітньо відомому футбольному гравцеві було шістдесят років.

Адвокат легенди футболу Матіас Морлі повідомив , що планує почати розслідування загибелі Дієго Марадони. За словами правозахисника, футболіст тривалий час знаходився без нагляду медичних працівників, яких найняли спеціально для спостереження за Марадоною після операції. Матіас Морлі також висловив претензію на адресу швидкої допомоги. За його словами, медики їхали занадто довго, внаслідок чого не встигли надати Марадоні необхідну допомогу.

В рамках розслідування смерті футболіста поліція провела обшуки в будинку і робочому кабінеті лікаря, були вилучені мобільні телефони, комп'ютери та медична документація, в тому числі історія хвороби Марадони. Лікар підозрюється в ненавмисному вбивстві, ненаданні допомоги і залишення хворого без нагляду. Розслідування почали після свідчень дочок Марадони, яка засумнівалася в діях і кваліфікації Луці.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини