Головна Новини Зірки персона Пугачова повернулася до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Пугачова повернулася до Росії

Інформацію про таємний візит до Росії російської співачки гнівно поширили прокремлівські пабліки та телеграм-канали

3 листопада 2023, 23:09
Поділіться публікацією:

Відома радянська та російська співачка Алла Пугачова, яка разом зі своїм чоловіком та дітьми залишила Росію з початком масштабного вторгнення в Україну, приїхала до РФ. Про це, як повідомляють "Коментарі", гнівно заявили прокремлівські росЗМІ, паблики та телеграм-канали.

Пугачова повернулася до Росії

Пугачова в Росії

При цьому прихильники Путіна публікують фото співачки, ймовірно, зроблене на залізничному вокзалі на тлі одного з поїздів Російської залізниці.

Прихильники Путіна та його війни в Україні вже звернулися до голови Слідчого комітету РФ Бастрикіна та міністра МВС Колокольцева з вимогою перевірити Пугачову, яка останній час проживала в Ізраїлі, за адміністративною статтею "Публічна образа в Інтернеті". Їх обурили публікації "примадонни", в яких вона називала росіян холопами та рабами.

Якщо Аллу Пугачову визнають винною у цьому правопорушенні, їй загрожує штраф 10 тисяч рублів.

Раніше Пугачова вже відвідувала Росію. Зірка прилетіла до російської столиці, щоб бути присутньою на похороні свого давнього друга – російського кутюр'є Валентина Юдашкіна. Прощання з модельєром відбулося у Москві 6 травня 2023 року.

Після рішення міністерства юстиції РФ про включення Максима Галкіна, який виступив проти вторгнення Росії в Україну, до списку фізосіб-"іноземних агентів" Пугачова в Інстаграмі попросила російську владу визнати її також "іноземним агентом" слідом за чоловіком. Крім того, вона висловилася проти війни в Україні: "Прошу зарахувати мене до іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною і щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії, який бажає Батьківщині процвітання і мирного життя, свободи слова і припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм та обтяжують життя наших громадян”.

Тим часом, Путін "похвалив" Орду за її жорстокість .

Українці покладаються на Telegram для отримання новин під час війни.

А експерти розповіли, чи може РФ влаштувати ядерну катастрофу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини