Головна Новини Зірки персона "Путін - чисте зло": російська акторка закликала посадити його у в'язницю
commentss НОВИНИ Всі новини

"Путін - чисте зло": російська акторка закликала посадити його у в'язницю

Маша Машкова закликала зупинити зло, тобто Путіна

18 лютого 2024, 23:35 comments1135
Поділіться публікацією:

Акторка з РФ  Марія Машкова, що  визнала  Росію агресором, а всіх, хто  підтримує війну на території  України, — злочинцями, зреагувала на смерть опозиційного політика з агресивної Росії — Олексія Навального.

"Путін - чисте зло": російська акторка закликала посадити його у в'язницю

Марія Машкова (фото з відкритих джерел)

В соціальних мережах  росіянка  розмістила фото політика і написала пост, присвячений Навальному. Вона  оприлюднила відео, де ще живий Навальний говорить:

"Що потрібно для торжества зла? Це бездіяльність добрих людей. Тому бездіяти — не треба", — сказав здоровий Навальний, маючи на увазі російських громадян, які беззаперечно виконують  накази свого вождя Путіна.

"Я благаю весь світ... Всі вже знають, що Путін — це чисте зло. Він вбиває людей всередині своєї країни і зовні. Це не зупиниться. Чому???? Чому ми всі не можемо об'єднатися і посадити цього божевільного у в'язницю, де йому і місце? – поставила  риторичне запитання Марія Машкова.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у російській колонії помер НавальнийВ повідомлені вказано, що Олексій Навальний після прогулянки почав відчувати себе погано і начебто одразу втратив свідомість. У ФСІН підкреслюють, що до Навального одразу прибули медики із установи, які викликали бригаду швидкої допомоги.

 Разом з тим, у російських пабліках повідомляють, що начебто причиною смерті опозиціонера Навального став тромб, який відірвався. Нагадаємо, ще 14 лютого політика Олексія Навального, який перебуває у виправній колонії №3 "Полярний вовк" у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, відправили до штрафного ізолятора (ШІЗО) на 15 діб. Про це повідомила прес-секретар Кіра Ярмиш. При цьому він не уточнив, що стало причиною такого рішення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини