Головна Новини Зірки персона Путін нагородив відомого американського актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін нагородив відомого американського актора

Володимир Путін нагородив актора Стівена Сігала орденом Дружби

27 лютого 2023, 16:08 comments1019
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін вручив нагороду Стівену Сігалу за нібито внесок у міжнародне культурне та гуманітарне співробітництво. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін нагородив відомого американського актора

Стівен Сігал та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Колишнього американського актора Стівена Сігала було нагороджено орденом Дружби. Відповідне розпорядження Володимира Путіна з’явилось на російському порталі правової інформації.

"За великий внесок у розвиток міжнародного культурно-гуманітарного співробітництва", — зазначено в документі.

Сігал проживає близько семи років у Росії та виконує обов’язки спеціального представника міністерства закордонних справ РФ. Головні напрямки його діяльності спрямовані на Сполучені Штати та Японію.

Актор у 2016 отримав паспорт громадянина Російської Федерації, який йому вручав особисто Володимир Путін. Сігал кілька разів повідомляв, що позитивно відноситься до анексії Криму, а від початку повномасштабного вторгнення американський актор ще більше підтримував дії президента Росії Володимира Путіна.

Стівен Сігал у своїх виступах повторює наративи російської пропаганди стверджуючи, що нібито якісь зовнішні сили впливають на війну, а Росія ні в чому не винна. Цікаво, що в одному з інтерв'ю Сігал розповідав про період життя, коли допомагав ЦРУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генеральний секретар ООН вказує на масові порушення прав людини в Україні, які здійснюються за сприянням російської Федерації.

Також "Коментарі" писали, що Кремль відреагував на можливі поставки зброї з Китаю. Раніше директор ЦРУ наголосив, що у Пекіні розглядають мож



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини