Головна Новини Зірки персона "Путін убив мою маму": відома грузинська співачка звинуватила Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

"Путін убив мою маму": відома грузинська співачка звинуватила Кремль

Тамара Гвердцителі несподівано для багатьох у країні-окупанті опинилася в таборі неповерненців.

7 квітня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:








Грузинська артистка  Тамара Гвердцителі після 2014 року намагалась мати відносини і з країною-агресоркою, і з Україною, проте публічних висловлювань  уникала. Після початку великої війни  співачка залишилась небагатослівною, але  вчинки артистки говорять самі за себе.

"Путін убив мою маму": відома грузинська співачка звинуватила Кремль

Тамара Гвердцителі (фото з відкритих джерел)

Забравши маму, корінну одеситку  Інну  Вольфівну, вона залишила Росію  весною 2022 року і не хоче туди повертатися. Зараз  вона  мешкає на території  Грузії, всі виступи в  Росії вона скасувала, а з власної  концертної програми  не співає пісень  російською мовою.

Відомий  поет-пісняр Юрій Рибчинський  пояснив на YouTube-каналі "ДІМ", що заставило Гвердцителі піти на такі рішучі дії. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Інна Вольфівна почала поступово згасати — те, що загарбники робили з Україною та її рідною Одесою, розбило їй серце. Потім  мама  співачки померла восени 2022 року, сумуючи за долею рідної землі.

"З Гвердцителі ми зустрічалися вже після війни, в Іспанії бачилися з нею. Мама – одеситка. А все життя мама й Тамара були нерозлучні. Це для неї як права рука. Вони звикли разом бути. І мама дуже хороша жінка була. І коли почалася війна, коли почалися бомбардування Одеси, вона покликала Тамару й сказала: "Мою Одесу, Одесу-маму бомблять – ми прощаємося з Росією". І незважаючи на те, що там і статки, і квартира, і все. Більше ніж 10 років прожили в Москві, і вони повернулися в Грузію. Але вона так переживала, мама, що померла. Тому Тамара каже: "Це Путін убив мою маму". Вона не пробачила смерті мами. Для неї це справжня трагедія", — сказав Рибчинський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Російська акторка назвала Путіна злодієм, а РФ — "хворим суспільством"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

5.10

7 квітня 2024, 22:37

https://cchr.org.ua/chem-na-samom-dele-zanyata-psihiatriya-v-ukraine/ [email protected] вот где написано может еще где-то ?


Новини