Головна Новини Зірки персона Путініст Лепс заявив, що вже заплатив гроші за підбитий Leopard
commentss НОВИНИ Всі новини

Путініст Лепс заявив, що вже заплатив гроші за підбитий Leopard

Лепс похвалився, що вже заплатив 1 млн рублів російському окупанту, який нібито знищив Leopard

5 липня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

За словами скандально відомого артиста-путініста  та зірки  російського шансону  Григорій Лепса, він  ніби оплатив  обіцяну  премію  в розмірі 1 млн рублів  одному з російських  окупантів, що підбив  німецький танк Leopard  на Луганщині. Цю інформацію радісно оприлюднив сам співак  у своєму Telegram-каналі.

Путініст Лепс заявив, що вже заплатив гроші за підбитий Leopard

Григорій Лепс (фото з відкритих джерел)

Обіцяну винагороду отримав   російський загарбник  на прізвисько "Веном".  Власне обличчя і справжні прізвище, ім’я та все інше окупант, зрозуміло, не назвав.  Військовий  дістав пачку  рублів, показав  і висловив подяку всім, хто підтримує цю "акцію".

"Я — військовослужбовець спеціального підрозділу Міністерства оборони, позивний "Веном". Зараз отримав один мільйон рублів від народного артиста Росії Григорія Лепса за знищений танк Leopard", — вихвалявся окупант.

Григорій Лепс  теж не втримавсь, щоб себе і на цей раз не  похвалити.

"Я відповів за свої слова", — зазначила знаменитість.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  російські артисти обіцяють гроші російській армії за "Леопарди". Відомі у РФ  виконавці, які підтримують політику Путіна, Григорій Лепс та Микола Басков вже не знаючи, як більше  вислужитись перед  кремлівським диктатором,  разом оприлюднили  свій абсурдний  задум. Зокрема, співаки,  які  виступають за продовження геноциду українського народу, заявляють, що виплатять мільйон рублів (434 тис. грн) за кожен  знищений "Леопард". Цю дивну ідею  путіністи озвучили  на закритій пресконференції "Російської Медіагрупи", що відбувалась   в рамках  Петербурзького міжнародного економічного форуму.

За словами "натурального блондина"  поки що жодної виплати нікому не перерахували, адже ці гроші   розподілятимуть чиновники Міноборони  та представники "Російської медіагрупи". Як пообіцяв Басков,  цю "благородну ініціативу"  підтримають й інші російські  співаки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини