Головна Новини Зірки персона Путініст Маршал хоч сьогодні готовий їхати на війну в Україну: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путініст Маршал хоч сьогодні готовий їхати на війну в Україну: подробиці

Переконаний путініст Маршал договоривсь, що Україна для нього - не держава, це союзна республіка

16 лютого 2023, 22:05
Поділіться публікацією:

Переконаний путініст, співак з РФ Олександр Маршал сказав, що  мав велике бажання піти на війну в Україну, проте  його не взяли туди, бо не той вік. Сьогодні співак не зважає на те, що саме його виступи в Україні  були для нього  вдалим трампліном, до   великого шоу-бізнесу. Зараз він готовий  продовжувати геноцид українського народу. Про це інформує УНІАН.

Путініст  Маршал хоч сьогодні готовий їхати на війну в Україну: подробиці

Олександр Маршал підтримав війну в Україні (фото з відкритих джерел)

При цьому, виступаючи на YouTube-каналі "Емпатія Манучі" він договоривсь, що не вважає Україну державою. Як сказав переконаний путініст, "це союзна республіка".

На думку Маршала,  якби РФ першою не почала "спецоперацію", тоді Україна б першою завдала удару, бо ми нібито до цього готувалися.

"Я звертався до знайомих з приводу мобілізації. Вони кажуть: "Тобі 65. Сиди, розберемося без тебе. Хотів піти... Я ж воїн! Я служив три роки в радянській армії. Для мене це — святий обов'язок. Тому що я народився в цій країні, а ці хлопці на передовій — мої сини, мої діти. Ну як я можу по-іншому?" — пояснював цей ще один російський путініст.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Не тільки зрадниця, але й розлучниця: Лорак розсекретила нового коханого.Опальна виконавиця  Ані Лорак таки  відкрила свого бойфренда. Його звуть Ісаак Віджраку. Виходячи з інформації, що вказана в соціальних мережах,   обранець співачки-зрадниці — "експерт з холістичного оздоровлення, філософ, творець позитивної карми". "Блаженна любов, яка стукає у твої двері, коли ти найменше очікуєш цього. Давай святкувати кожну секунду ... Моя любов", — такі радісні рядки залишила  Лорак  під фотографіями з новим бойфрендом.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини