Головна Новини Зірки персона Режисер з України почав працювати із російською співачкою, яка підтримує Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Режисер з України почав працювати із російською співачкою, яка підтримує Путіна

У Мережі намагаються приховати співпрацю режисера з Клавою Кокою

9 березня 2023, 21:50 comments3226
Поділіться публікацією:

Митець з України Тарас Голубков  став режисером відеокліпу  ще одної  путінської виконавиці Клави Коки. В повсякденні  вона відома, як  Клавдія Високова.

Режисер з України почав працювати із російською співачкою, яка підтримує  Путіна

Тарас Голубков (фото з відкритих джерел)

При цьому, що український  кліпмейкер причетний до зйомки кліпа, намагаються не оприлюднювати.   На YouTube-каналі  цієї прихильниці Путіна, де  з'явився новий відеокліп на пісню "Замуж", як режисер, вказаний  якийсь Макс Ірман.

Але інший російський актор Сергій Главчев, що був задіяний в зніманні цієї відеороботи,  в своєму повідомленні в соціальних мережах стверджує, що режисер  кліпу  дійсно  Голубков.  Пізніше  він вніс корективи до повідомлення, видаливши звідти прізвище режисера.

Як стверджують на  порталі  "МУЗВАР",  вказаний митець таки  став режисером  нової відео роботи російської співачки. Це журналістам розповів інформатор  з найближчого оточення  Голубкова.

Існує ще  реальне підтвердження того, що український кліпмейкер  створив новий кліп  одіозній російській співачці.  На одному з музичних каналів РФ з'явився телесюжет, де розповіли про сам процес зйомок нового кліпу. На відео  можна побачити  українця.

Режисер з України почав працювати із російською співачкою, яка підтримує  Путіна  - фото 2
Режисер з України почав працювати із російською співачкою, яка підтримує  Путіна  - фото 3

При цьому, згадувана Клава Кока – виконавиця з РФ. Навіть перед початком  загарбницького вторгнення РФ,  співачка  виступала за війну  в Донецькому регіоні, була там з концертами.   Ще ця співачка, що підтримує загарбницькі плани Путіна, співала  під час концерту в Лужніках, де відзначали річницю вторгнення  на українську територію.

При цьому, Голубков  і раніше працював з представниками РФ, коли не почалось військове вторгнення.  Він зняв відеокліпи для Клави Коки, Філіпа Кіркорова та Zivert.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка "Дизель Шоу", яка потрапила в окупацію, пішла працювати на росіян.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/muzvar_ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини