Головна Новини Зірки персона РФ вимагає від Анни Асті публічно відмовитися від українського громадянства та підтримати війну
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ вимагає від Анни Асті публічно відмовитися від українського громадянства та підтримати війну

Анні Асті для збереження російського громадянства висунули вимогу відмовитися від українського громадянства

18 січня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

Колишня українка  Анна Асті, яка  тепер  робить кар’єру в РФ, аби  зберегти  російське  громадянство,  має публічно відмовитися  від  свого українського паспорта   та  висловитись за підтримку війни.

РФ вимагає від Анни Асті публічно відмовитися від українського громадянства та підтримати війну

Анна Асті (фото з відкритих джерел)

Посилаючись на власне джерело, російський Telegram-канал ВЧК-ОГПУ  інформує, що   Кремль  висунув  саме такі  умови до  російських  співаків, які попали в немилість після  скандалу  з "голою вечіркою". Наголошують, що на "голу вечірку" образивсь особисто Володимир Путін, тому для зірок  вся ситуація з вибаченнями  проходить  тільки  через виступи в  окупованих  регіонах чи озвучення  публічної  підтримки військової агресії в Україні.

При цьому,  Анні Дзюбі,  яка відома  в  Росії  як Анна Асті і є уродженкою міста Черкаси, щоб зберегти  російське  громадянство,   поставили вимогу відмовитись  від українського громадянства з публічним  озвученням в ЗМІ та заявити про  публічну підтримку  війни.

"Інших варіантів їм у Кремлі не дають", — додає  джерело цього російського ЗМІ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відому українку хочуть позбавити громадянства РосіїВиконавицю  з українського міста  Черкаси  Анну Асті,  що останнім   часом   мешкає  і працює в країні-агресорці,  можуть позбавити громадянства РФ. 

Опісля того, як вона  виступила  на скандальній "голій вечірці" Насті Івлєєвої, колишня українка  може поплатитись. Представники Міністерства  внутрішніх справ Росії вже почали перевіряти  співачку.  Як стверджують  російські ЗМІ,  співачка  може позбутись російського паспорта, що тільки недавно отримала. При цьому,   виконавиця ще до початку  війни виїхала в Росію. Там вона  продовжує  музичну кар'єру, ще займається  бізнесом.  На початку вторгнення  Асті  була в Україні. Але за наполяганням  чоловіка-росіянина, вони повернулись  в РФ.  Саме там  Асті продовжує  виступати і заробляє свої  криваві рублі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vchkogpu/45196
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини