Головна Новини Зірки персона Ріанна блиснула голими грудьми, але знімок розлютив фанатів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ріанна блиснула голими грудьми, але знімок розлютив фанатів (ФОТО)

Ріанна ніяк не відреагувала на гнівні коментарі

17 лютого 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Популярна барбадоська виконавиця Ріанна любить демонструвати шанувальникам своє шикарне тіло, тому часто публікує в мережі відверті кадри. Нещодавно вона виставила в соцмережі Instagram знімок, на якому позує з оголеними грудьми, проте не всі шанувальники його оцінили.

Ріанна блиснула голими грудьми, але знімок розлютив фанатів (ФОТО)

Ріанна розлютила фанатів (фото з відкритих джерел)

Артистка позує на тлі басейну в міні-шортах від власного бренду та з голими грудьми, які прикрила рукою. Ріанна доповнила свій образ різними прикрасами, серед яких і підвіска у вигляді Ганеша (бога з головою слона, який вважається покровителем бізнесу, богом мудрості та благополуччя в індуїзмі, — прим. авт.).

Релігійних шанувальників образило те, що співачка одягла кулон, позуючи в такому відвертому образі. Попри те, що фото набрало вже понад 9,6 млн лайків, під ним є багато негативних коментарів: "На напівоголеному тілі божественний ідол на підвісці — це нешанобливо", "Це вже третій раз, коли вона не поважає релігію", "Дівчина, зніми кулон Ганеша"," І як Instagram тільки це дозволяє? Чесно кажучи, я просто розчарована", — написали фоловери. Але знайшлися і ті, хто встав на захист артистки.

Втім, сама співачка Ріанна ніяк не прокоментувала дану ситуацію.

Нагадаємо, що відома барбадоська виконавиця Ріанна повідомила, що закриває свій бренд Fenty до кращих часів. Попри те, що він проіснував всього два роки, він встиг стати одним з найулюбленіших брендів "золотої молоді".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що артистка Ріанна розповіла про те, що в майбутньому хоче мати дітей і їй для цього не обов'язково потрібен чоловік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини