Головна Новини Зірки персона Рідкісне фото: Ілон Маск показав свого 10-місячного сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Рідкісне фото: Ілон Маск показав свого 10-місячного сина

Ілон Маск поділився сімейною фотографією

10 березня 2021, 10:45
Поділіться публікацією:

49-річний американський підприємець, власник SpaceX Ілон Маск показав шанувальникам, як виріс його молодший син X Æ A-Xii.

Рідкісне фото: Ілон Маск показав свого 10-місячного сина

Ілон Маск / Фото: n20x.ru

На своїй сторінці в Twitter мільярдер опублікував сонячну фотографію, на якій тримає свого 10-місячну дитину на руках, а малюк зацікавлене тягне ручки до букета квітів. На фотографії також зображена його мама з квіткою орхідеї в волоссі та сонцезахисних окулярах. Судячи з геолокації, фотографію сімейство зробило на узбережжі Мексиканської затоки, на місці, де Ілон Маск хоче створити нове місто.

Відзначимо, що чутки про роман американського підприємця Ілона Маска і співачки Граймс стали ходити ще у 2018 році, коли вони разом відвідали Met Gala — це одне з найвідоміших модних подій в Нью-Йорку. А в лютому 2020 року виконавиця оголосила, що вагітна від мільярдера.

Нагадаємо, що в травні 2020 співачка Граймс народила Ілону Маску сина. Підприємець опублікував фотографію з новонародженим на руках на своїй сторінці в Twitter. Це перша спільна дитина пари. У Маска є ще п'ятеро дітей: близнюки Гріффін і Ксав'є, а також трійнята Даміан, Саксон і Кай від попереднього шлюбу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Граймс і мільярдер Ілон Маск вирішили назвати свого сина незвичайним ім'ям — X Æ A-Xii (Екс Еш Ей Твелв Маск). Звичайно ж, таке дивне ім'я викликало бурю емоцій в мережі. Пізніше мама малюка пояснила, що кожна буква в імені сина має особливе значення. X — невідома змінна, Æ — ельфів символ написання слова "любов" і "штучний інтелект", A-Xii — попередник улюбленого літака пари SR-17.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини