Головна Новини Зірки персона "Різко стало погано": зять Ніни Матвієко розповів, що стало причиною смерті легендарної співачки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Різко стало погано": зять Ніни Матвієко розповів, що стало причиною смерті легендарної співачки

Співак Арсен Мірзоян розповів, що у Ніни Матвієнко, було онкологічне захворювання

15 листопада 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Український   виконавець  Арсен Мірзоян  першим  роз повів  про причини смерті своєї тещі – легендарної  української  співачки Ніни Матвієнко. Співак, даючи інтерв'ю Славі Дьоміну, повідомив,  що  причиною смерті   відомої співачки було онкологічне  захворювання.

"Різко стало погано": зять Ніни Матвієко розповів, що стало причиною смерті легендарної співачки

Арсен Мірзоян (фото з відкритих джерел)

"Було важко. На початку Ніна Митрофанівна просила, щоб ми не з'являлися у неї в лікарні. Не хотіла, щоб її такою бачили. Ну а потім вже, приїжджали всі, хто був вільний. Потрібно були просто привезти ліки, поговорити. Десь місяць це відбувалося. Вона ніколи не скаржилася. У Тоні є в телефоні останні слова Ніни Митрофанівни. Потім різко стало погано. Ми не розуміли, що це може бути. Ніхто не розумів, що це так серйозно", — розповів  музикант.

Відповідаючи  на  запитання  Слави Дьоміна співак підтвердив, що останні місяці Ніна Матвієнко  боролась з онкологічним  захворюванням.

"Да. Ніна Митрофанівна завжди була на дієтах. Завжди вела здоровий спосіб життя. Хотів її сфотографувати, але не встиг. Вона просто запитувала, коли це закінчиться. Просто хотіла, щоб це все якось закінчилося", -  розповідав Мірзоян.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що звернення покійної Ніни Матвієнко до доньки розчулило МережуПісля  того, як померла  народна  артистка України Ніна Матвієнко,  в  соціальних мережах  поширюють відеоролик, де артистка  записала звертання  до своєї доньки Антоніни. Хоч  вперше цей відеоролик  з'явивсь  ще  минулого року, зараз, коли співачка пішла з життя, він  викликає ще більше  хвилювань. 

На відео  Ніна  Матвієнко   розповідає, як любить свою доньку і  засмучена розлукою  з нею. Вона  говорить, що  не може  заснути вже  кілька  ночей  через розтавання з найріднішою людиною.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини