Головна Новини Зірки персона Роналду зізнався, що знову стане батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналду зізнався, що знову стане батьком

Португальський футболіст і його кохана готуються до поповнення в родині

28 жовтня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Родина знаного у всьому світі футболіста Кріштіану Роналду   зараз перебуває в приємному очікуванні. Кохана дружина Роналду  Джорджина Родрігес  знову вагітна. Про це в соціальних мережах повідомив сам футбольний гравець.

Роналду зізнався, що знову стане батьком

У Кріштіану Роналду вже є четверо дітей (фото instagram.com/cristiano)

 За його  словами, щасливе подружжя чекає на близнюків. І їх серця  сповнені любові, вони раді знову побачитись зі своїми фанами.

 Також португальський гравець виставив світлину, де вони з дружиною  разом і тримають  фото  УЗД.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Роналду побив світовий рекорд голів за збірнуПортугальський футболіст Кріштіану Роналду, в середу, 1 вересня, встановив новий світовий рекорд за кількістю голів, забитих за національну збірну. Роналду забив 111 голів за збірну Португалії в ході 180 футбольних поєдинків. У середу, 1 вересня, португалець забив два голи в ворота національної ірландської збірної. Таким чином Португалія здобула перемогу з рахунком 2:1. В УЄФА відзначили. що Кріштіану Роналду вдалося побити світовий рекорд, який встановив екс-нападник з Ірану Алі Даеї. Він зміг забити 109 голів за збірну Ірану в 149 футбольних поєдинках. Зазначається, що серед кращих бомбардирів також був Пеле, який забив за бразильську збірну 77 голів за 92 матчі, а також Ліонель Мессі, якому за 151 матч вдалося забити 76 голів.

Легендарний португалець Кріштіану Роналду визначився зі своїм наступним місцем роботи, прийнявши рішення повернутися до своїх витоків. Роналду офіційно перейшов в "Манчестер Юнайтед", звідки і почалася його зоряна карколомна кар'єра.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини