Головна Новини Зірки персона Росіяни сходять з розуму від злості: Лайма Вайкуле здивувала вчинком на концерті (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни сходять з розуму від злості: Лайма Вайкуле здивувала вчинком на концерті (ВІДЕО)

Лайма Вайкуле виконала пісню українською мовою, що дуже розлютило жителів країни-окупанта РФ

16 липня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

 Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка з початку повномасштабної війни засуджує агресію РФ, заспівала пісню українською мовою за кордоном.

Росіяни сходять з розуму від злості: Лайма Вайкуле здивувала вчинком на концерті (ВІДЕО)

Лайма Вайкуле (фото з відкритих джерел)

На одному зі своїх концертів артистка несподівано виконала нову композицію українською мовою. Точне місце виступу невідоме, проте відео швидко поширилося в російських ЗМІ, що викликало обурення серед росіян.

Представники країни-агресора почали активно писати хейтерські коментарі під відео та цькувати Вайкуле за її вибір співати українською.

"Дивовижна клоунада. Наскільки люди готові робити все, аби підживлювати ненависть до Росії." "Що це взагалі таке?" "А чому ж без вишиванки?" "Це остання стадія продажності." "Мабуть разом з Галкіним вчила "мову." "Українство головного мозку заразне та невиліковне."

Лайма Вайкуле поки що не коментувала критику з боку росіян.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лайма Вайкуле різко критикує росіян та називає їх ідіотамиВідома співачка Лайма Вайкуле різко висловилась щодо росіян. 69-річна артистка назвала їх ідіотами через незацікавленість у політичних справах.  

Популярна співачка Лайма Вайкуле, яка підтримує Україну та засуджує агресію Росії розповіла, що росіяни пояснювали їй свою позицію тим, що вони "діти радянського часу" та не розуміються на політиці. Вайкуле заявила, що в Греції таких людей називали ідіотами, адже вони не цікавились політикою. Крім того, Вайкуле пояснила своє ставлення до росіян. За її словами з людьми, які підтримують Путіна та досі вірять у пропаганду Кремля немає про що говорити.

У підсумку латвійська співачка заявила, що не буде виступати у Росії, поки там не відбудуться сильні зміни, однак, за її словами, вона ймовірно не доживе до цього часу.  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини