Головна Новини Зірки персона Росіяни зірвали концерт співачки з України та зацькували її
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни зірвали концерт співачки з України та зацькували її

Лоліту знову "скасовують".

9 жовтня 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Лоліта Мілявська, яка народилася в Закарпатті, але зараз живе в Росії та підтримує вторгнення РФ в Україну, стикається з труднощами у своїй кар'єрі після участі в "голій" вечірці, організованій блогеркою Настею Івлєєвою. Після того інциденту їй досі скасовують концерти через обурення російських "активістів".

 Росіяни зірвали концерт співачки з України та зацькували її

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

Зокрема, за повідомленнями російських пропагандистських ЗМІ, сім'ї російських військових, які беруть участь у війні проти України, вимагали скасувати її концерт у підмосковному Раменському. Лоліта мала виступити на сцені Будинку культури "Сатурн" 17 жовтня, але захід скасували через численні звернення місцевих "активістів".

Громадські діячі стверджують, що зовнішній вигляд співачки на минулорічній "голій" вечірці суперечить "встановленим нормам моралі". Саме цей інцидент став підставою для відмови у проведенні її концертів. Активісти також згадали про законопроєкт, внесений до Держдуми у червні 2024 року, який забороняє артистам здійснювати вчинки, що суперечать моралі або пропагують аморальну поведінку.

"Лоліта мала виступити на сцені Будинку культури "Сатурн" у Раменському 17 жовтня. Захід скасували на тлі низки звернень активістів. За словами громадських діячів, минулорічний вигляд артистки, яка з'явилася на "голій" вечірці в ніч із 20 на 21 грудня, суперечить встановленим нормам моралі. Заявники визнали неможливим концерт співачки після того інциденту. Активісти нагадали, що згідно із законопроєктом, внесеним до Держдуми в червні 2024 року, артистам забороняється здійснювати подібні вчинки", — повідомили пропагандисти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна співачка з України покинула РФ

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини