Головна Новини Зірки персона Російська акторка потужно підтримала Україну на сцені та викликала істерику в росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка потужно підтримала Україну на сцені та викликала істерику в росіян

На гастролях у Німеччині Лія Ахеджакова вийшла на сцену з прапором України

10 серпня 2023, 21:50 comments1180
Поділіться публікацією:

 Російська актриса  Лія Ахеджакова  поїхала в Німеччину,  в цій країні  вона  з’явилась на сцені  з українським прапором . Знаменитість була на  гастролях  ще в липні, але відеоролик  за її участі  з'явився в мережах  тільки на  днях.

 Російська акторка потужно підтримала Україну на сцені та викликала істерику в росіян

Лія Ахеджакова (фото з відкритих джерел)

"Неперевершена Ахеджакова. Бремен, Німеччина. 27.07.23", — підписаний  авторами відеоролик  із  зіркою.

При цьому,  гостю  знімали в той момент, коли  вона вийшла на сцену, щоб  подякувати глядачам. Ахеджакова стояла з прапором України і під дружні вигуки прихильників подякувала  їм за квіти та прояв уваги.

Російські ЗМІ називають ситуацію та поведінку самої  Ахеджакової  "кричущою". Вони тепер  активно "полощуть" акторку і  постійно  її принижують. Не обійшлось і без негативу у висловах на адресу акторки.  Мешканці РФ киплять від образ, вони не мають наміру приховувати, що їх образив  поступок  актриси.  Тому вони так і висловлюються: "Хитра стара! Сиділа б вдома у плед загорнувшись!", "Зовсім з розуму вижила".

Але на адресу актриси було висловлено і  багато позитивних  коментарів. Шанувальники її таланту, що  засудили  війну в Україні і вияв  путінської  агресії, подякували  Ахеджаковій за  її підтримку.

 

Керівник  Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією РФ  Віталій Бородін обурюється  таким вчинком акторки. Він  озвучив  вимогу визнавати її іноагентом.

"Всі вже зрозуміли, хто така Ахеджакова і хто у неї господар. Зараз вона конкретно виходить з прапором України. Залишати безкарною буде нерозумно — людина виконує установки, які дає їй Захід", — озвучив свою маячню російський чиновник.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Лію Ахеджакову напали в Москві

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Антикаско

11 серпня 2023, 19:46

Всі хто тільки заікнеться, відразу, як не агенти, то божевільні і все по старому, або дурдом, або тюрма. Тоталітарний нацизм!


Новини