Головна Новини Зірки персона Російська акторка, син якої вбиває українців, "поперла" на Пугачову
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка, син якої вбиває українців, "поперла" на Пугачову

Яна Поплавська висловилася про Аллу Пугачову, порадивши їй відпочивати і не утримувати всіх численних родичів

16 квітня 2023, 23:35 comments2477
Поділіться публікацією:

В Росії  відома акторка і палка  прихильниця  Путіна  Яна Поплавська  критично висловилась на адресу  зіркової виконавиці Алли Пугачової.

Російська акторка, син якої вбиває українців, "поперла" на Пугачову

Яна Поплавська (фото з відкритих джерел)

Нещодавно  донька  Примадонни  Крістіна Орбакайте випустила новий трек, який має  назву  "Алла співатиме". Його присвячено  дню народження  Пугачової.  Поплавську ця пісня чомусь дуже обурила.

"Алла співатиме — в будинку престарілих! Ну або Христині, онукам і дітям перед сном", –  висловила свою думку Яна Поплавська.

Російська акторка продовжила і повідомила, що і Орбакайте, і її діти зловживають  добротою Примадонни  і  фактично живуть за її рахунок.

"Майте совість, Аллі вже не треба співати. Їй потрібно відпочивати. Досить змушувати літню жінку працювати на знос", – підсумувала своє  гнівне послання  російська акторка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відома акторка підтримує дії Кремля та їде на Донбас, а її син воює проти українців.Улюблена для  багатьох  з минулого "Червона Шапочка" Яна Поплавська  разом з  сином  підтримує  криваву війну  в Україні. Зокрема, Клим Поплавський добровільно  пішов на війну, щоб  стріляти в українців. Зараз сама  росіянка має намір  відвідати  Донбас, маючи гуманітарну  допомогу для  путінських  вбивць.  Вже за кілька днів  кіноактриса поїде  до східних регіонів України. Як стверджується в публікації, недавно  активна пропагандистка кремлівського режиму  відправляла сина до лав окупантів.  Разом з тим,  Клим там буде не тільки стріляти, а й має намір  знімати кіно. Колись улюблена всіма "Червона Шапочка" – сьогодні справжній кремлівський пропагандист і українофоб.   Ще 2017 року актриса публічно висунула  звинувачення  українцям  щодо вбивства мирних громадян  Донбасу, називаючи наших військових  "виродками" і "тварюками".

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини