Головна Новини Зірки персона Російська акторка та фанатка Путіна звинуватила Бенюка і Роговцеву
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка та фанатка Путіна звинуватила Бенюка і Роговцеву

Оксана Сташенко вирішила в безсилій злобі вилаяти артистів Богдана Бенюка і Аду Роговцеву

5 вересня 2023, 22:55 comments1170
Поділіться публікацією:

Прихильниця кремлівського диктатора Путіна, акторка  Оксана Сташенко, яка грала  ролі в детективному серіалі "Повернення Мухтара" і його продовженні "Мухтар. Новий слід", даючи  інтерв'ю  журналістам російських  пропагандистських видань, очевидно надумала  пересварити  колег з України  ‒ відомих зірок, як Ада Роговцева, Богдан Бенюк і Володимир Талашко.

Російська акторка та фанатка Путіна звинуватила Бенюка і Роговцеву

Оксана Сташенко (фото з відкритих джерел)

Ця путінська фанатка заявила,  що якби не було  СРСР і країни-агресорки  РФ, то  українські знаменитості  не відбулись би, як професіонали своєї справи. Тому вони мають завдячувати колегам з РФ

Оксана  Сташенко, виливаючи свою злобу,  називає   акторів з України  "перевертнями" і звинувачує  в ненависті до РФ, називає їх  жадібними.

"Я вважаю цих людей перевертнями. Вони грали в російському кіно, ненавидячи Росію. Через гроші приховували свої погляди і тільки потім личину свою явили. Лицеміри, перевертні", – заявила представниця російської  пропаганди.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили Кіноактриса Оксана Сташенко  запам’яталась  українцям, бо грала ролі  в багатьох серіалах  і фільмах,  таких  як — "Повернення Мухтара". Як  інформують російські  видання,   росіянка  підтримує  криваву війну на території нашої країни, і заявляє, що українські  актори ніби її зрадили. Сташенко критикує  колег, з якими  працювала до вторгнення, за те, що вони  висловлюють  звинувачення  РФ  в початку військового вторгнення.

Вона  ще сказала, що після початку повномасштабного  вторгнення  її  власний номер телефону "злили"  і він з’явивсь у відкритому доступі  і  вказали, що росіянка виступає за продовження війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини