Головна Новини Зірки персона Російська актриса, що знімалася в "Поверненні Мухтара" заявила про зраду українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська актриса, що знімалася в "Поверненні Мухтара" заявила про зраду українців

"Тиждень не спала", - Оксана Сташенко підтримала агресію Кремля і висловилася про колег-акторів з України

6 червня 2023, 13:05 comments1725
Поділіться публікацією:

Про це зірка "Повернення Мухтара" та інших серіалів розповіла в інтерв’ю РосЗМІ, пишуть "Коментарі".

Російська актриса, що знімалася в "Поверненні Мухтара" заявила про зраду українців

Оксана Сташенко. Фото з відкритих джерел

Вона розкритикувала друзів по сцені, за те, що вони звинувачують в розв’язанні війни на території України —  Російську Федерацію.

"Я знімалася в Україні, як і всі інші російські артисти... У нас там з'явилося чимало друзів, приятелів, знайомих. Але ті актори, які ще зовсім недавно переді мною ходили навшпиньки, від мене відвернулися. Хоча до цього всі благали: "Візьміть наші фотографії, Оксано Михайлівно, віддайте їх в Росії". Я брала ці знімки, допомагала...", — сказала Сташенко.

Вона також "пожалілася" що її особисті телефонні контакти  раніше "злили" в мережу й написали, що вона прихильниця Путіна.

"Я тиждень не спала... Скільки мені повідомлень і дзвінків надходило! Я навіть не піднімала слухавку", — зауважила путіністка.

Також, Сташенко назвала українських знаменитостей, які виступають проти війни "каліками на мізки".

"Я їх тепер називаю каліками на мізки. Це ж треба бути настільки дебілоподібними, щоб дозволити собі розкрити головну коробку і дати витягнути звідти свій мозок", — переконана зірка.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Джигурда приїхав в окупований Донецьк та постріляв на позиціях окупантів в українців (ВІДЕО). На Донбас, як у тимчасово окупований  регіон,   прибув  ще один прихильник Путіна з РФ  Микита Джигурда. Про цей візит він  говорить,  як "потребу підтримати хлопців". Як зазначено Джигурдою  в його повідомленні  в соціальних мережах,  він заїхав просто на позиції  російських  окупантів, а також зробив  фотографію, зробивши  постріл з озброєння. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 червня 2023, 12:12

Ходили навшпиньки і благали знайти їм роботу на Росії за рублі? Це типово і не тільки для кварталу, а і для всієї укромуністичної культури.


Новини