Головна Новини Зірки персона Російська пропаганда пише про "страшний діагноз" Андрія Данилка
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська пропаганда пише про "страшний діагноз" Андрія Данилка

На думку росЗМІ, Данилко потребує "серйозного лікування"

11 квітня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Представники РФ не можуть змиритись  з тим явищем, що зіркові  артисти осуджують повномасштабне вторгнення в Україну і критикують  кремлівський режим. Тому російські  пропагандисти  хочуть  переключити думки росіян в інше русло і вигадують  небилиці про  українських зірок. На цей раз  вони приписали "страшний діагноз" Андрію Данилку.

Російська пропаганда пише про "страшний діагноз" Андрія Данилка

Андрій Данилко (фото з відкритих джерел)

Мешканців РФ  очевидно сильно образили слова останнього,  який сказав, що поїде в Росію тільки, щоб побачити  могилу Путіна. Тому  вони  хочуть  посміятись над  співаком, який озвучив  образ Вєрки Сердючки.

"Далеко не кожна людина погодиться на переодягання в одяг протилежної статі, тим більше на публіці. Для цього потрібна певна внутрішня готовність. Так, з одного боку це успішний сценічний образ, але з іншого боку, ми бачимо, що Андрій дисгармонійний в плані особистісного розвитку. Цього року йому буде 50 років, у нього немає дітей, він ніколи не був одружений, тут і без психологічної освіти стає зрозуміло, що він не приймає свою чоловічу частину", — кажуть  представники російських ЗМІ.

Щоб бути  переконливими,  пропагандисти  посилаються на думку "лікаря-сексопатолога і клінічного психолога" Сергія Ігнатенка.

"Звідси й носіння чорної маски на підборідді, який у нього досить мужній. Переодягання в одяг іншої статі не з метою отримання сексуального збудження, а з інших мотивів, називають трансвестизмом подвійної ролі. При цьому захворюванні пацієнт в повсякденному житті частіше носить одяг не своєї статі, що ми бачимо у Андрія Данилка", — пояснив цю ситуацію  "експерт".

Російська пропаганда пише про ”страшний діагноз” Андрія Данилка - фото 2

Новина  про "страшний діагноз" Данилка швидко продублювали  інші  медіа РФ.Вони  тут звичайно, критикують  зірку і  знову нагадують  росіянам, що український виконавець  засудив  повномасштабне  вторгнення. Саме використовуючи такі надумані ситуації представники  кремлівської  пропаганди хочуть  переконати росіян в нелюбові до зіркових співаків з України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Данилко зібрався поїхати до Москви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини