Головна Новини Зірки персона Російська співачка закликала окупантів і далі воювати в Україні, адже "Бог на нашому боці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка закликала окупантів і далі воювати в Україні, адже "Бог на нашому боці"

Співачка Валерія "душевно" звернулася до окупантів, додавши, що з "ними Бог"

9 травня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Зіркова виконавиця, прихильниця Путіна  Валерія  оприлюднила відео, де вітає росіян з "днем Перемоги", ще вона зазначила, що з "ними Бог".

 Російська співачка закликала окупантів і далі воювати в Україні, адже "Бог на нашому боці"

Співачка Валерія (фото з відкритих джерел)

Відеовітання  російської зірки  опублікувало Міністерство оборони РФ. 

"Дорогі наші воїни, я вітаю вас зі святом, з Днем Великої Перемоги. Нехай подвиг наших предків надихає вас. І швидше повертайтеся додому: туди, де вас люблять, чекають, кожен день моляться про вас, повертайтеся цілими і неушкодженими. Хай буде так! Бог на нашому боці, зі святом, мої дорогі", — сказала у вітанні Валерія.

Зробила це зірка не просто так.  Виконавиця з усіх сил хоче вислуговуватись перед кремлівською владою, особливо після  останніх подій, що мають відношення до  її чоловіка. Недавно чоловік російської знаменитості  Йосип Пригожин, розмовляючи з екссенатором Фархадом Ахмедовим жорстко прокритикував терористичну російську владу. Про це  свідчить оприлюднений в мережі запис.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що як українська співачка продалася Росії. Яна Соломко з дитячих років  займалась  музикою, але самостійно вона  не змогла досягнути хоч певних висот. Дівчина  була в складі  маловідомих груп, які не мали хоч якоїсь  популярності. Українці  вперше  дізнались про Яну  під час першого сезону шоу "Холостяк", де вона була  фіналісткою.  Перший серйозний ривок  у власній музичній кар'єрі — це співпраця з Наталкою Могилевською. Співачка запропонувала  Яні співати в квартеті  Real O. З того часу про  Соломко  дізнались широкі  маси. Вже  в 2014 році  Яна  покинула  квартет, щоб зробити сольну кар'єру. Вона виконала пісню "За тобою", яку присвятила  чоловікові, проте її творчість виявилась нікому не потрібна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mil.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини