Головна Новини Зірки персона Російський актор помирає від страшної хвороби у злиднях
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор помирає від страшної хвороби у злиднях

Доля російського актора Миколи Зазулі не змусить нікого заздрити

1 березня 2023, 23:10 comments3999
Поділіться публікацією:

 Кіноактор з Росії  Микола Зазуля, який став зіркою після  серіалу "Слід", вперше за чималий  проміжок часу повідомив невтішні новини  зі свого життя своїм шанувальникам. Виконавець розповів, що зараз в нього складний період,  актор веде  боротьбу за  своє життя, бо  лікарі  поставили йому  складний діагноз — саркому. Про це інформують пропагандистські  медіа РФ.

Російський актор помирає від страшної хвороби у злиднях

Микола Зазуля (фото з відкритих джерел)

Актор ще повідомив,  що гроші  в нього закінчились — не  має чим навіть оплатити комунальні рахунки,  актор навіть мешкає без електрики, вона в нього відключена. Замовлення, пов’язані зі  зйомками теж закінчились, та й фізично Зазуля  не  може  тепер навіть зніматись. 

"За ці роки я переніс дві хіміотерапії, обличчя почорніло, проблеми зі шкірою, роботою", — невтішно коментує свій стан  кіноактор.

Журналістам  він сказав, що тепер колектори  вимагають, щоб він повернув  борг, що становить  500 тисяч рублів (250 тисяч гривень),  ще йому потрібно  оплатити  рахунки за комуналку, що становить 100 тисяч рублів (близько 50 тисяч гривень). Тому  актор  звертається, щоб в цій складній ситуації  йому допомогли  його  шанувальники.  Вони таки  зібрали  для Зазулі 35 тисяч рублів (близько 18 тисяч гривень). 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що кремлівський пропагандист повністю оглухЩе один представник російського пропагандистського фронту Борис Корчевніков, що відкрито виступає за повномасштабну війну  на Україні  і виправдовує  загарбників, повністю  глухий.  Опальна  артистка Яна Поплавська оприлюднила відео з Корчевніковим і  повідомила про його секрет. Виявляється,  телезірка почувається  погано. Але він таки  поїхав  на "фестиваль", що  минулої  п’ятниці влаштували в Росії, і який присвячений  річниці повномасштабної війни  на  Україні. 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини