Головна Новини Зірки персона Російський актор, який зібрався воювати проти українців, відвідав окупований Маріуполь (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор, який зібрався воювати проти українців, відвідав окупований Маріуполь (ФОТО)

Єгор Бероєв їздить по тимчасово окупованих містах України

18 квітня 2023, 22:55 comments5509
Поділіться публікацією:

Актор з  РФ Єгор Бероєв, що виступає  за кремлівську спецоперацію  і підтримує повномасштабне військове вторгнення Росії  проти України, розповів, що  побував  в тимчасово окупованому  Маріуполі. Про це пише "УНІАН".

Російський актор, який зібрався воювати проти українців, відвідав окупований Маріуполь (ФОТО)

Єгор Бероєв (фото з відкритих джерел)

За словами путініста, в місті він побував  на "весіллі". Бероєв показавсь на міській вулиці.  Але  чи  справді він відвідав  Маріуполь — нез'ясованою.  Росіянина  супроводжували камери, все, що відбувалось,  знімали. 

Як стверджує  Бероєв,   він був присутній  на одруженні. Актор мав зустріч з молодятами і цинічно бажав їм щастя. 

Бероєв  розповів, що він особисто в захопленні від жителів міста.  Як випливає з його розповіді, тут  "триває життя", і мешканці  "радіють простим речам". 

Російський актор, який зібрався воювати проти українців, відвідав окупований Маріуполь (ФОТО) - фото 2

Російські ЗМІ  ще детально описують вбрання  наречених. За їх твердженням,  молодята  виглядали "скромно, але ошатно". 

Це не перше відрядження   путініста до  тимчасово окупованих  РФ міст України. Актор вже був  в Донецьку і розповів, що  на вулиці попав під обстріл, але "дивом" не постраждав. 

 Ще минулого року цей прихильник  путінського режиму  виступив в підтримку  повномасштабної  війни РФ проти України. Він  переконував співгромадян   не вірити тому, що оприлюднюють в соціальних мережах, і переконував, що "людей зіштовхують лобами". Ще цей російський актор   заявив, що готовий піти на фронт, коли буде мати повістку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один російський співак заявив про готовність йти на війну та вбивати українців. Російський співак, який підтримав війну Путіна в Україні, заявив, що готовий їхати на війну в Україну, якщо цього буде вимагати від нього його країна. Але сьогодні, за його словами, він корисніший тим, що співає і виступає для окупантів. Таку заяву музикант зробив у програмі "Життя і доля".

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

19 квітня 2023, 08:35

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://urlis.net/club


Новини