Головна Новини Зірки персона Російській співачці та прихильниці Крем'я загрожують: вона просить захисту у держави
commentss НОВИНИ Всі новини

Російській співачці та прихильниці Крем'я загрожують: вона просить захисту у держави

Лариса Долина просить держзахист після серії погроз у Telegram

3 вересня 2024, 19:32
Поділіться публікацією:

Лариса Доліна, відома російська співачка та прихильниця Путіна, звернулася до влади з проханням про охорону після серії погроз через месенджер Telegram.                                                       

Російській співачці та прихильниці Крем'я загрожують: вона просить захисту у держави

Путіністка Лариса Доліна попросила держзахист до РФ

У повідомленнях, які, за словами артистки, написав користувач під ім'ям Павло Куренков, містяться прямі загрози її життю та здоров'ю, а також погрози на адресу її родини. До того ж, після недавнього шахрайства з продажем квартири, вона та її родина зіткнулися з вимогою негайно звільнити житло, інакше на них чекає трагічний результат.                                                          

Лариса Долина, чиє ім'я добре відоме у Росії, а й її межами, тепер перебуває у стані постійного страху за свою безпеку. Вона офіційно попросила державу надати їй, її дочці та онуці захист, а також забезпечити охорону їхнього житла та майна.                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — Російська співачка Лоліта Мілявська, яка публічно висловила підтримку терористичному вторгненню РФ в Україну, поїхала відпочити до Болгарії, де має власний будинок. Там її вже зустрічали мама та дочка.                                                                               

Також "Коментарі" писали про те, що Лоліта розповіла про свою кремлівську пенсію. Колишня українська співачка Лоліта Мілявська (уродженка Закарпаття) зі скандальною репутацією, яка вже багато років прислуговує вірою та правдою кривавою путінською владою, розповіла своїм фолловерам, яка в неї зараз російська пенсія в країні-агресорці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини