Головна Новини Зірки персона Російському актору, який розкритикував війну проти України, погрожують
commentss НОВИНИ Всі новини

Російському актору, який розкритикував війну проти України, погрожують

Актор Дмитро Назаров прославився в серіалі "Кухня"

7 березня 2023, 22:55 comments1637
Поділіться публікацією:

За словами актора Дмитра Назарова, що критично оцінив діяльність  кремлівського режиму і його війну проти   України,  йому тепер адресують свій негатив мешканці РФ.  Зірковий актор  серіалу "Кухня" зізнається, що через свої погляди отримує послання з погрозами, які адресуються не тільки йому, але й дружині .

Російському актору, який розкритикував війну проти України, погрожують

Дмитро Назаров (фото з відкритих джерел)

Ці послання стали частішими за останні два місяці, відколи артиста  звільнили з театру імені Чехова. За цей час Назаров  все більше розповідає журналістам, що він засуджує цю війну, а ще неодноразово оприлюднював в мережах власні вірші про життя в РФ і роль російської пропаганди. 

"Коли я публікую вірші проти ботів, вся преса стає на диби і каже, що я образив весь народ. Любі мої, я пишу про ботів, про електронні системи. Я кажу про людей, які пишуть: "Твою дружину треба розстріляти, а тобі проломити черепа, коли будеш йти додому. Вбити тебе, розтоптати", -  розповів Дмитро Назаров. 

Ще 13 січня Костянтин Хабенський звільнив з МХТ Назарова і його дружину Ольгу Васильєву. За місяць  актори  покинули  РФ. Незважаючи на погрози, колишній російський актор  не має  намірів відступитись, бо саме так бореться   проти жорстокої війни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що популярну акторку з російських серіалів відсторонили від зйомок через підтримку України. Популярна виконавиця  в російському телесеріалі "Татусеві доньки" Дар'я Мельнікова не буде продовжувати  грати свою роль, коли буде  демонструватись в  новому  сезоні  популярний  в Росії  телепроєкт. Причина в тому,  що  чоловік популярної  акторки  підтримує в  війні   Україну та відкрито говорить про все.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини