Головна Новини Зірки персона Російському актору, який виправдовує війну проти України, повідомили про підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

Російському актору, який виправдовує війну проти України, повідомили про підозру

Машков входить до найближчого оточення вищого військово-політичного керівництва

8 травня 2023, 21:55 comments9983
Поділіться публікацією:

Служба  безпеки України повідомила  про підозру   актору та пропагандисту з РФ Володимиру Машкову.

Російському актору, який виправдовує війну проти України, повідомили про підозру

Володимир Машков (фото з відкритих джерел)

Як повідомляють представники слідства, російський пропагандист знаходить  публічне виправдання збройній  агресії  РФ. З самого початку повномасштабної війни  актор  неодноразово брав участь у виступах, підтримуючи  загарбників в ході  масових заходів, де був присутній  президент  РФ Володимир  Путін. Ще  у своєму Теlegram-каналі та на  власній сторінці в Instagram  Володимир  Машков  постійно героїзує військові  злочини  окупантів, повідомляють в  СБУ.

Під час своїх інтерв’ю та виступів  в ефірах  пропагандистських  російських каналів  актор закликає до "приєднання" Донецької, Луганської, Херсонської і Запорізької областей України в склад РФ.

Як стверджують слідчі СБУ, Машков незаконно  відвідував   тимчасово окупований Крим та східні території  України, аби використати це в пропагандистських заходах для підтримки  агресивної війни проти  нашої країни.  

Представники  слідства  СБУ  повідомили  пропагандисту  про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України: посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 2 ст. 110); виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників (ч. 1 та ч. 3 ст. 436-2); порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї (ч. 1 та ч. 2 ст. 332-1).

Володимир Машков  знаходиться на території РФ, співробітники СБУ вживають комплексні  заходи, щоб  притягнути  його до відповідальності.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що скандальний актор знімає фільм про війну в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини