Головна Новини Зірки персона Російську розпухлу співачку погнали зі сцени (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російську розпухлу співачку погнали зі сцени (ВІДЕО)

Судячи з відеороликів з її концерту, які поширюються в соцмережах, МакЅим почувається не дуже

3 квітня 2023, 23:15 comments4925
Поділіться публікацією:

Виконавиця з РФ МакЅим   ще раніше отримала грандіозну популярність після  того, як заспівала свій власний  хіт "Знаешь ли ты",  і тепер  збирає багато прихильників в концертних  залах. Але  фани серйозно  стурбовані через погіршення стану її здоров'я. 

Російську розпухлу співачку погнали зі сцени (ВІДЕО)

Співачка МакЅим (фото з відкритих джерел)

Під час своїх останніх концертів  співачка   була на сцені  в мішкуватому  вбранні, але ця хитрість не приховує, що зірка набрала лишньої ваги. 

Під час виступів були  моменти, коли МакЅим не могла стояти на ногах — на  відео можна побачити, що вона знаходиться в такому стані,  ніби  зараз втратить свідомість, пишуть російські ЗМІ.

 З цієї причини фани почали бити  на сполох. Представники офіційного  фан-клубу зірки  оголосили  в соціальних мережах флешмоб. Вони просять  організаторів концертів  співачки  про скасування майбутнього концертного  туру. 

За словами концертного директора  виконавиці, він  не бачить абсолютно ніяких причин, щоб скасувати тур.

"Фан-клуб артиста — це спільнота людей, які особливим чином ставляться до артиста. На жаль, в ситуації МакЅим з'ясувалося, що все йде інакше. Їм не важливо рішення артиста, виступати чи ні. Їм не важливі його думки і почуття. Їм не важливо його бажання підводити свого глядача чи ні. Тому що очевидно, вони не є тим самим глядачем. Так званий офіційний фан-клуб обмежився флешмобом, при цьому ображаючи всю команду артиста", — зазначив представник зірки Павло Назаров.

 При цьому, на  відео можна роздивитись, що в співачки  помічений  досить великий живіт. Прихильники  висувають  версію, що МакЅим  вагітна, але  офіційно цю інформацію ніхто не  підтвердив.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка МакЅим бере паузу у кар'єрі. Відома російська співачка МакЅим через погіршення здоров'я змушена тимчасово покинути сцену на невизначений термін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://life.ru/p/1569702
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

3 квітня 2023, 23:03

Песни , песенки выходят из моды , а лучше учить английский язык !

Первый после Блога

3 квітня 2023, 22:24

"Тяжёлые" всегда вызывают отходняки и подрыв здоровья. Она себя уже изжила, и угробила себе организм - это классика!


Новини