Головна Новини Зірки персона «Розбавлю стрічку»: Аліна Гросу поділилася пікантними знімками
commentss НОВИНИ Всі новини

«Розбавлю стрічку»: Аліна Гросу поділилася пікантними знімками

Аліна Гросу любить хвалитися своїм розкішним тілом

11 грудня 2020, 10:55
Поділіться публікацією:

«Розбавлю стрічку»: Аліна Гросу поділилася пікантними знімками

Аліна Гросу / фото: starbom

Популярна виконавиця Аліна Гросу активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram і радує шанувальників новими фотографіями. І на цей раз співачка з'явилася в досить пікантному образі.

Аліна Гросу позує на чорному тлі в срібній масці з заячими вушками та такого ж кольору бюстгальтері, демонструючи свої пишні груди.

Свою публікацію, яка вже набрала понад 14 тисяч лайків знаменитість підписала так: "Вже краще було б, якби нам потрібно було носити такі маски. Розбавлю стрічку несподіваними фото".

Шанувальники виконавиці прийшли в захват від її сексуальних фотографій і не скупилися на приємні компліменти. "Сексі бомба", "Красуня", "Ух яка сексуальна!", "Красива зайка", "Може тобі в playboy знятися?", "Лайк від одруженого", "Класно виглядаєш!!!! Розумничка!", — прокоментували фоловери.

Нагадаємо, що кілька місяців тому співачка Аліна Гросу розповіла, що розлучилася з чоловіком через пів року спільного життя. Як виявилося, її екс-чоловік Олександр Комков раптово запропонував їй пожити окремо, а сам пішов до іншої жінки, яка набагато старша за нього. Аліна важко переживала розлучення і навіть деякий час боялася зізнатися батькам про те, що вони Олександром більше не разом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Аліна Гросу в листопаді 2020 року заявила, що поки не готова до нових стосунків, але до другої спроби офіційно створити сім'ю вона поставиться набагато серйозніше і буде більш свідомою. Співачка допускає, що її другим чоловіком може стати творча людина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини