Головна Новини Зірки персона Розлучення відомої російської співачки: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Розлучення відомої російської співачки: з'явилися нові подробиці

Алсу більше не хоче миритися з вчинками свого чоловіка Яна Абрамова.

6 червня 2024, 22:10 comments2088
Поділіться публікацією:

 ЗМІ РФ  сповістили причини розлучення російської співачки Алсу Абрамової з її чоловіком Яном.

Розлучення відомої російської співачки: з'явилися нові подробиці

Розлучення Алсу й Абрамова (фото з відкритих джерел)

Як інформують пропагандистські  видання, Алсу була незадоволеною поведінкою свого чоловіка  вже давно. На  фоні чуток про  його зради, Абрамов майже  не проживав  вдома, а з'являвсь  туди  "наїздами".

Зрозуміло, таке становище  не влаштовувало  Алсу і  співачка довгі роки  ніби терпіла.  Проте зараз  обманута дружина  прийняла остаточне рішення припинити жити в шлюбі, який  був заключений 18 років.

"Наразі вони не живуть разом понад пів року, — розповіли виданню в оточенні пари. — Ян давно з'являвся в сімейному гніздечку тільки наїздами. І Алсу з таким станом справ була абсолютно не згодна. Постійні скандали нічого не змінювали, тому вона вирішила завершити ці стосунки. Які все одно зайшли в глухий кут".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в РФ розлучається найміцніша зіркова параВідома в РФ  співачка Алсу, що була в шлюбі з бізнесменом Яном Абрамовим 18 років, стала ініціаторкою  розлучення їх подружніх стосунків. 

Як  інформують  пропагандистські телеграм-канали, співачка особисто оформила заяву в одному  із судів  російської столиці. "Заява надійшла до 418-ї світової дільниці", — пише канал Mash. Подружжя вирішило  розійтись після 18 років шлюбу. Причини розлучення допоки невідомі. В Алсу та Яна Абрамова є  троє дітей, наймолодшому — Рафаелю — вісім років. Позови про розподіл майна і права опіки будуть подаватись  після розлучення.

Про розлучення їх шлюбу  говорять  вже давно. Як подейкують -  Абрамов вже довго  зраджував  Алсу.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини