Головна Новини Зірки персона Руслана Писанка впала прямо на сцені: стало відомо, як акторка себе почуває (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Руслана Писанка впала прямо на сцені: стало відомо, як акторка себе почуває (ВІДЕО)

Ведуча "Твій день" пояснила, що сталося на сцені театру

6 лютого 2022, 18:15 comments1042
Поділіться публікацією:

На сцені однієї з мистецьких установ столиці під час вистави знепритомніла популярна актриса та ведуча телебачення Руслана Писанка. Очевидно, зірці стало погано і вона впала, втративши свідомість. Про це інформує Amazing Ukraine.

Руслана Писанка впала прямо на сцені: стало відомо, як акторка себе почуває (ВІДЕО)

Руслана Писанка (фото з відкритих джерел)

 Цей випадок мав місце 4 лютого під час показу вистави в приміщенні столичного Будинку офіцерів Збройних Сил України. Руслана Писанка була задіяна, як одна з акторок вистави "Поїзд "Одеса-мама". Кияни, які були  присутні під час вистави, налякались, адже стали свідками того, як їх улюблена зірка втратила свідомість.

Але не розгубились в цей момент колеги Писанки по сцені. Вони блискавично реагували на цей інцидент. Знайшли лікаря і викликали до мистецької установи представників швидкої.

 Ця ситуація потрапила на кадри відеоролика. Тут видно, як актриса говорить і сміється, а за якусь мить раптово впала на сцену.

 Важливо, що незадовго  перед цим популярна ведуча розповідала, що відчуває проблеми з особистим самопочуттям після того, як вона схудла. Вона замітила, що із втратою ваги, в неї "полетіли зуби та волосся". Тому акторка має проблеми зі станом власного здоров’я.

Потім сама зірка у мережі подякувала за усі добрі слова та розповіла про нещасний випадок. За її словами, вона впала додолу тому, що можливо,     вчасно не зманеврувала або через те, що у залі театру було холодно,  і м'язи виявилися нерозігріті, чи просто акторка невдало оступилася.

 Наразі вона перебуває у лікарні з чоловіком. У неї діагностували перелом із зміщенням. Підтримку акторці висловили її зіркові колеги.

  Нещодавно Руслана Писанка розповіла про проблеми зі здоров'ям після схуднення. Вона зізналася, що через втрату ваги у неї "летіли" зуби й волосся. У актриси почалися проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська акторка стала жертвою грабіжників.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини