Головна Новини Зірки персона Салем про зірок, які втекли з України: «Не потисну руку»
commentss НОВИНИ Всі новини

Салем про зірок, які втекли з України: «Не потисну руку»

Військовослужбовець Даніель Салем розповів, як ставиться до чоловіків, які виїхали за кордон

13 вересня 2024, 12:38
Поділіться публікацією:

Військовослужбовець та телеведучий Даніель Салем висловив своє ставлення до медійних осіб, які покинули Україну під час війни. У центрі його критики опинилися відомі українські артисти Влад Яма та Потап, повернення яких до країни Салем вважає небажаним.

Салем про зірок, які втекли з України: «Не потисну руку»

Даніель Салем про медійних емігрантів

"Не тисну руку — це 100%. А якщо спробують зі мною заговорити, я їм не раджу", — заявив Салем, наголошуючи на своїй позиції категоричністю своїх висловлювань.

Однак, у ході діалогу стало зрозуміло, що Салем не дотримується однозначної критики на адресу всіх, хто виїхав. Він визнав, що у кожної людини своя унікальна історія, і не всі заслуговують на узагальнене засудження.

"У мене є друзі, які виїхали з України. Ніхто не знає історію кожної людини", — поділився він, висловлюючи побоювання, що загальна критика може призвести до небажаної ворожості серед українців.

Проте випадок із Потапом викликав у Салема особливо гостру реакцію.                              

“Якщо ви кажете про Потапу – для мене це дивна історія. Тому я відреагував так, безпосередньо на ім'я. А якщо ми говоримо про інших пацанів, якщо вони поїхали... Напевно, так краще, хай не заважають”, — сказав Даніель Салем.

Читайте також на порталі "Коментарі" - 26 серпня має відбутися нарада за участю керівників правоохоронних та силових органів щодо зрадників, які втекли з України. Зокрема, щодо їхньої відповідальності за вчинене. Як повідомляє портал "Коментарі", такий анонс у своєму традиційному відеозверненні до українського народу зробив президент України Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини