Головна Новини Зірки персона Сальма Хайек ховає вино від сови
commentss НОВИНИ Всі новини

Сальма Хайек ховає вино від сови

Актриса розкрила цікаві факти про себе

11 лютого 2021, 01:24
Поділіться публікацією:

Актриса Сальма Хайек розповіла про те, що здійснила давню мрію і завела сову.

Сальма Хайек ховає вино від сови

Сальма Хайек - фото з відкритих джерел

За словами зірки, вона давно мріяла завести сову. Вона зібрала інформацію про те, чи не потребує в будинку якийсь врятований птах, і таким чином виявила сову, яка потребувала опіки. Вихованця Сальми Хайек звуть керинг.

Актриса поділилася з шанувальниками, що не поділяє любові вихованця до поїдання мишей, проте їй доводиться змириться з хижої звичкою підопічного.

"Іноді вони приносять вам подарунки, з якими ви не знаєте, що робити", — зауважила артистка.

Також Хайек розповіла, що Керлінг дуже любить вино, тому всі келихи в будинку накривають кришками. При цьому сова не потребує воді і, всупереч природному режиму нічного неспання, часто спить в кімнаті з акторкою.

Нагадаємо, голлівудська зірка Сальма Хайек порадувала фанатів новою яскравою фотографією, але нарвалася на критику своєї зовнішності. У соціальній мережі Instagram вона емоційно відповіла передплатнику на звинувачення у використанні ботокса. Актриса зараз насолоджується відпочинком і поділилася з шанувальниками фотографією на тлі пальм і океану. Але деякі передплатники зірки засумнівалися в її природній красі і написали, що вона перестаралася з ін'єкціями ботокса.

Знаменитість вирішила не ігнорувати коментар і відповіла, що поки не вдавалася до подібних косметичних процедур і подякувала за пораду. Також зірка підкреслила, що, напевно, прийшов час використовувати ботокс, на що її шанувальники відреагували негативно. Багато хто почав відмовляти Сальму від такої процедури, відзначаючи, що наперекір вік, вона виглядає чудово.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини