Головна Новини Зірки персона Санкції - за злочинну діяльність: чому путініста Лепса 10 років не пускали до США
commentss НОВИНИ Всі новини

Санкції - за злочинну діяльність: чому путініста Лепса 10 років не пускали до США

Причина накладення санкцій - злочинна діяльність в складі угруповання "Братнє коло"

9 лютого 2023, 20:10
Поділіться публікацією:

Представники Мінфіну  Сполучених Штатів  виключили зі   списку  санкцій  російського виконавця, що підтримує диктаторський режим Путіна Григорія Лепса.  Ці санкції, були застосовані  до співака відомого  хіта  "Я уеду жить в Лондон" ще  десять років тому. В 2013 році Лепсу було  заборонено відвідувати  Сполучені Штати, також було арештовано   його активи. Причина — злочинна  діяльність в складі  угруповання "Братнє коло".  Про це інформує УНІАН.

Санкції - за злочинну діяльність:  чому  путініста Лепса  10 років не пускали до США

Григорій Лепс підтримує кривавий режим Путіна (фото з відкритих джерел)

За інформацією ЗМІ, популярний виконавець ще   до 2013 року  мав тісні зв'язки  з лідерами "Братнього кола" Владиславом Леонтьєвим і Гафуром Рахімовим ,на яких теж були накладені санкції. В Сполучених Штатах  їх  обвинувачували  в незаконному перевезенні коштів.. Проте за словами представника виконавця, всі ці  звинувачення "маячнею". 

Але радіти Лепсу щодо скасування американських санкцій рано. Протягом найближчого  часу проти  російської зірки можливе запровадження  нових обмежень. як такого, що підтримує  кровожерний путінський  режим.

Адже  російський виконавець часто виступає в Кремлі, та розповідає глядачам, як  підтримує  Путіна. Ще Григорій Лепс  часто навідувався до загарбників РФ, таким чином підтримуючи  їх "бойовий дух".

При цьому, під питанням залишається моральний стан зірки.  Адже Лепс досить часто стає учасником публічних скандалів. Для  прикладу, під час свого концерту, співак, перервавши пісню,  розгнівано   кинув на сцену  мікрофон і вийшов за лаштунки. Ще співака мало  не відправили до тюремної камери, бо він став учасником бійки біля бару в Пітері. 
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лепс приїхав на Донбас: буде виступати перед окупантами (ВІДЕО).


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvvv

9 лютого 2023, 21:31

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини