Головна Новини Зірки персона Ще один Панін: в Мережі відреагували на оголене фото телеведучого Остапчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один Панін: в Мережі відреагували на оголене фото телеведучого Остапчука

"А який ти фрукт?", - запитав телеведучий у своїх фоловерів

10 лютого 2021, 15:38
Поділіться публікацією:

Популярний український телеведучий Володимир Остапчук опублікував знімок в соціальній мережі Instagram, після чого на нього посипався шквал гнівних коментарів, передає "Гордон".

Ще один Панін: в Мережі відреагували на оголене фото телеведучого Остапчука

Володимир Остапчук - фото з відкритих джерел

На фото він зображений в голому вигляді під час відпочинку на Мальдівах. У кадрі також є жіноча рука, за даними видання, його дружини Христини Горняк, яка тримає ківі, прикриваючи інтимні місця Остапчука.

"А який ти фрукт?", — запитав телеведучий у своїх фоловерів.

Однак підписники досить різко відреагували на відвертий знімок Володимира Остапчука, деякі з користувачів навіть порівнювали телеведучого зі скандальним російським актором Олексієм Паніним.

"Вова, ти класний, але сорі, так не підходить. Ти ж батько двох дітей. Який приклад", "Ще один Панін! Жесть! Куди ми котимося!"," Капець ганьба !!! Можна було це тільки дружині показати?", "Креатив на жлобському рівні. На весіллі напевно фотка була, наречений на долоньці", — прокоментували фотографію фоловери.

Нагадаємо, що раніше Остапчук розповів, що у нього було ускладнення у вигляді атипової пневмонії. При цьому він зазначив, що симптомів хвороби у нього не було і тільки, коли температура піднялася до 38,6 градуса, він відправився в лікарню, де йому зробили рентген. Виявилося, що у ведучого вражені 30% легенів.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що народна артистка України Тіна Кароль  опублікувала на своїй офіційній сторінці в Instagram відеозапис, що складається з двох знімків в стилі ню. На одному з них, в чорно-білій гамі, Тіна зображена оголеною і прикриває голі груди рукою, на другому — співачка також без одягу сидить, схрестивши перед собою ноги. Фотографії демонструються під одну з найвідоміших пісень Кароль "Ноченька".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини