Головна Новини Зірки персона Ще один відомий російський актор взяв до рук зброю та поїхав воювати в Україну (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один відомий російський актор взяв до рук зброю та поїхав воювати в Україну (ФОТО)

Актор Михайло Мамаєв поїхав в зону бойових дій

22 січня 2023, 23:15 comments23875
Поділіться публікацією:

56-річний  кіноактор  з РФ Михайло Мамаєв  оприлюднив  у власному блозі  відео  зі зброєю на фоні військової техніки.  Медіа РФ інформують, що Мамаєв  перебуває на фронті.  Про  більш детальні факти  перебування актора  в зоні бойових дій не повідомляють. 

Ще один відомий російський актор взяв до рук зброю та поїхав воювати в Україну (ФОТО)

Актор Михайло Мамаєв (фото з відкритих джерел)

На фотографіях  Мамаєв вдягнутий в кепку  з буквою z, що росіяни  позначають як символ цієї "спецоперації" — так пропагандистські ЗМІ  говорять  про жахливу війну і  знищення  мирних  мешканців нашої країни

На оприлюднених світлинах присутня російська  військова техніка   із згадуваною вже символікою, і військовослужбовці Росії. Артист позакривав  їх обличчя  стікерами із зображенням собаки. 

При цьому, сам Мамаєв – народився в російській столиці, місті Москва. Він зіграв багато ролей  в кінострічках, але одна з них є знакова — це фільм "Гардемарини", де цей актор задіяний в ролі  Микити Оленєва. 

 Відкриті джерела друкують  інформацію про те, що  популярний російський актор ще з дитинства мав мрію — стати військовим – зокрема прислужитись своїй країні, як  розвідник. Аби збулась його мрія, він активно займавсь спортом, але, коли став старшокласником, його   пріоритети змінились, і  юнак обрав собі  творчий шлях.

Ще один відомий російський актор взяв до рук зброю та поїхав воювати в Україну (ФОТО) - фото 2
Ще один відомий російський актор взяв до рук зброю та поїхав воювати в Україну (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома акторка підтримує дії Кремля та їде на Донбас, а її син воює проти українців. Улюблена для  багатьох  з минулого "Червона Шапочка" Яна Поплавська  разом з  сином  підтримує  криваву війну  в Україні. Зокрема, Клим Поплавський добровільно  пішов на війну, щоб  стріляти в українців. Зараз сама  росіянка має намір  відвідати  Донбас, маючи гуманітарну  допомогу для  путінських  вбивць.  Вже за кілька днів  кіноактриса поїде  до східних регіонів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентина Сирота

24 січня 2023, 14:11

Россияне, вы уже прокляты в веках,жаль проклятие разделят с вами хорошие,разумные люди

Валентина Сирота

24 січня 2023, 14:09

Пропитый алкаш,безработный михаил мамаев приехал к нам нас убивать, жирная свинья попалавская ездит по Донбассу и "греет" их - вот цена "братсва" для орков


Новини