Головна Новини Зірки персона Що допомагає Вірі Брежнєвій зберігати красу і здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Що допомагає Вірі Брежнєвій зберігати красу і здоров'я

Українська виконавиця Віра Брежнєва розповіла, що робить для підтримки своєї краси та фізичного здоров'я

28 серпня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

39-річна популярна артистка Віра Брежнєва дивує не тільки своєю стрункою фігурою, а й завжди квітучим зовнішнім виглядом. На своїй сторінці в Instagram знаменитість вирішила розповісти, як же підтримує своє здоров'я і красу.

Що допомагає Вірі Брежнєвій зберігати красу і здоров'я

Віра Брежнєва / @ververa

Співачка розповіла, що підписники часто запитують її про догляд за собою і тому, як вона підтримує своє тіло і здоров'я в тонусі. І головна відповідь полягає в тому, що некрасивих жінок не буває, а бувають недоглянуті. Але навіть в такому випадку важливо дотримуватися балансу, оскільки жінки, надзвичайно захоплені своєю красою, деградують в інших сферах. Але і забувати про себе теж не варто.

Віра Брежнєва зазначила, що її догляд за собою починається з турботи про здоров'я, адже коли людина відчуває себе добре, вона випромінює позитивну енергію і виглядає свіжо і красиво. Але здоров'я — це завжди комплексний підхід, потрібно враховувати й фізичний, і ментальний стан.

А щоб відчувати себе здоровою, артистка стежить за режимом сну. За словами Віри, вона намагається засипати до 23.00, а коли недосипає, то жертвує чимось заради сну, щоб нормально відпочити й відновити сили. Також співачка стежить за своїм харчуванням і намагається робити його правильно збалансованим.

Ще дружина Костянтина Меладзе раз на рік влаштовує організму повний check-up, вона проходить різні обстеження, проводить консультації з фахівцями, покращуючи показники свого здоров'я.

І звичайно ж, в її житті присутня фізична активність.

Брежнєва зазначила, що саме такі прості кроки дозволяють їй добре себе почуватися й відповідно мати здоровий і квітучий зовнішній вигляд.

Що допомагає Вірі Брежнєвій зберігати красу і здоров'я - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Віра Брежнєва показала фото своєї старшої сестри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини