Головна Новини Зірки персона Що тепер робитиме Ані Лорак: її не хочуть бачити у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Що тепер робитиме Ані Лорак: її не хочуть бачити у Росії

У Москві скасували концерт співачки Ані Лорак, після того, як Кремль атакували БПЛА

31 травня 2023, 12:20 comments1775
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські пропагандистські ЗМІ.

Що тепер робитиме Ані Лорак: її не хочуть бачити у Росії

Ані Лорак. Фото з відкритих джерел

Влітку, цього року зірка мала б виступити на сцені в Ростові-на-Дону, проте організатори дійства позбавили Лорак такого права. Вони відмінили концерт, через приліт "дрона", що летів на столицю РФ.

За інформацією РосЗМІ, жителі Росії не хочуть бачити артистку там, через те що вона, як переконані екс-шанувальники зірки, "не підтримує спецоперацію в Україні". Варто зауважити, що сама Ані Лорак ні разу не висловилася про війну. Вона каже, що її пісні про "любов та світло" і вважає себе "голубом миру". Її соціальні мережі сповнені творчими дописами, висловами про особисте життя, відпочинок, однак – не про кровопролиття, яке вчиняють російські військові. 

Проте, нещодавно Лорак все ж видала речення, про вторгнення на рідну землю. Вона заявила, що під час розмови з братом з України, на іншій стороні слухавки почула вибух, який її дуже злякав. Та, це була єдина мить, коли співачка обмовилась про війну.

Пригадаємо, 30 травня у Росії прогримів вибух. Інтернет заполонили кадри удару ймовірного безпілотника на житловий будинок. На крилі БПЛА була наклейка з написом "Ані Лорак. Фонд помсти". У соціальних мережах відреагували на це з гумором.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, —  У Москві зіткнулися з проблемами захисту аеропортів від БПЛАКерівництво аеропортів окупантів "в паніці", у Росії не можуть закупити спецобладнання для захисту від безпілотників.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Скільки біженців з України планують залишитися у Польщі: результати соціологічного дослідження Додому з Польщі, мають намір повернутися у ближчій чи довшій перспективі 62% українців, серед них і довоєнні мігранти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини